Slike iz Zagreba 2008.

Autor NL 313, Siječanj 01, 2008, 15:47:01

Tomek

Sad sam se sjetio da sam zaboravio napisati da je danas sa Savskog mosta vozio novi midi ili gb16 ili gb17. Nisam vidio liniju, ali sam ga vidio sa Jadranskog mosta dok je krcao putnike.. Čini mi se da je peron bio od 159, ali nisam 100%

Tomek

gb156 koji je kao i gb163 ostao bez Biodizel naljepnica

gb503

gb219 i gb130 u Bolničkoj kraj novih zgrada koje su pri kraju izgradnje i koje su nabili na metar od ceste  ::|

Zalazak na Jadranskom mostu sa jednim Eurobusom u kadru

kvarovi uz ovako derutan i neodržavan vozni park postaju nažalost svakodnevica, dizalica D-5 ima sve više posla... jučer viđen jedan školski u Španskom u kvaru, ovo je pak gb844

STIB

Danas, 22-06-2008 je također državni praznik pa je većina autobusa imala zastavice. (ali niti jedan tramvaj  ::|)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

bull92

oaj gb 24 je odradio turu na 176, ali nije kao obično odmah išao na 134, nego je odvozio 1-2 ture na 128, a kasnije je vozio na 134

evo i malo katastrofalnog izgleda gb 63 otraga

tamlover

uuuu, Splite mooooj....još malo pa te šijemo.
jadno  >:(
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

bull92

bull92

gb 270

ispričavam se zbog kvalitete slika, ali slikano je mobitelom

Tomek

gb269

gb59 dok je vozio liniju 130 na Boliničkoj

STIB

Samo mala digresija - nije nevažno u ovim vrućim danima.
Citaro 677 je jedan od rijetkih kojem klima dobro radi i čiji efekt se osjeti čak i kod otvorenih vrata  :D
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

10.7. -- odmaralište ZET-a u Velom Lošinju -- ZETovce dovezao MAN Lion's Coach gb5, jedini ZET-ov bus koji još nije vozio gradske linije

Tomek

Vozio sam se malo prije do Črnomerca u Regiu gb58 da isprobam i to ZETovo čudo.. Ugl ovo je skromnija verzija za kraće domete, automatski mjenjač 310 ks, nasloni sjedala se ne daju pomicati, ali svejedno je svemir za gradske vožnja gdje ga šalju.. Bus je za sada ok, malo se klimaju dva sjedala pa stalno cvrči, i u zadnjem redu ima par potpisa, ali ništa dramatično.. Izvana bus ima par ogrebotina i malo mu zadnji ovjes cvili...
Evo i slika od danas:

gb57 slikan popodne

gb58 slikan navečer -- inače vozeči se u nj nikako mi nije jasno zašto nisu još 5 Classica nabavili koji su jeftiniji, nego se išlo na Regie koji voze onda isto ko Classici

Ovo je vozilo na 176

Na stanici linije 126 se jedna gospođa onesvjestila pa je ondje bila i hitna

Na 120 vozi Lion's City

Evo još slika od popodne kad je gb268 ostao u kvaru

Nazad sam išao sa gb121 koji je zadnji od SG220 koji su sređivani u zadnje vrijeme... Izgleda odlično i izvana i iznutra... Te Avtomontaže su stvarno nepoderive, unutra se ništa ne klima za razliku od NLa i NGa gdje sve cviči i škripi... Ti autobusi uz minimalno održavanje bi mogli izdržati 50 godina kako idu.. Jedino što im treba više održavat je limarija, a mane su im buka u unutrašnjosti i ovjes koji je stvarno tvrd ko kamen.. Nije mi jasno zašto su njamčki SL200 bili puno puno mekši nego ovi naši tj. slovenski... neusporedivo...

Evo slika gb121 na 121

Iza ga je netko pošarao, ali mislim da će to brzo obrisati

Unutrašnjost

Tomek

Gb279 jučer slikan iznutra i izvana

Večeras sam se vozio sa Regiomgb58 na 130 - iznutra toplo, svira radio(svaki put je svirao kad sam išao Regiom u ZETu), tko bi rekao da se vozim na gradskoj liniji

Ivan1983

Tomek

I dok sam gb801 ulovio u Zagrebu

gb802 sam pak ulovio u Velikoj Gorici

A tamo me pak dovela ova legenda gb725

Puni se dio predviđen za rashod u VG, čini mi se da se možemo pozdraviti sa većinom SL200, jedini koji su viđeni u zadnje vrijeme da voze su bili 869(prije 2tj.) i 876(danas).. Na djelu za rashod su 866 i 875