ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

Stilben426

Niknuo još jedan slatki tabletić, na Kvatriću, na nadstrešnici perona 237/290. Trebali su biti obojani u žuto da budu lakše uočljivi, ovako sivi se totalno stapaju s okolinom, toliko da sam ga primijetio tek nakon dvije minute.

STIB

Ima i na Sveticama, kod perona linije 228
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

fp228

I nove najave stanica su se pojavile. Na liniji 118, sada kaže i na engleskom "The next stop is...", a malo je promijenjen i hrvatski izgovor. Ne znam je li umjetna inteligencija ili Mirela samo s drugim tonom.

zag

zag

Slika govori 1000 riječi. russian_roulette

tramvajac 92

Stilben426

Ja uopće nisam iznenađen...

NP-549

U Rijeci rade oko godinu dana i do sad nije bilo štete. Par komada se pošaralo i to je odmah oprano

zag

Ne znam je li netko skužio, ali na novom voznom redu za linije 205/ 205A su zamijenjene boje za radni dan i subotu.

Tuna

Citat: zag  u Svibanj 17, 2025, 13:13:33Ne znam je li netko skužio, ali na novom voznom redu za linije 205/ 205A su zamijenjene boje za radni dan i subotu.
ta plava čudno očima paše
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Mercedes bus

Kako upoće ZET planira preusmjeriti promet na GL kolodvor, ako su sva 3 mosta zatvorena, SR njemačka, avenija Dubrovnik, baš me interesira

Stilben426

Citat: Mercedes bus  u Lipanj 25, 2025, 19:20:27Kako upoće ZET planira preusmjeriti promet na GL kolodvor, ako su sva 3 mosta zatvorena, SR njemačka, avenija Dubrovnik, baš me interesira
Nema nikakvog smisla da se taj dan išta preusmjerava, već da se UKINE. Taj dan linije s Glavnog kolodvora trebale bi voziti samo jutarnju smjenu, i kako koja smjena ističe, vozači voze autobuse za Dubravu. Naravno, ZET bi trebao dogovoriti da autobusi normalno voze preko Mosta slobode to jutro (samo autobusi), ili eventualno preko Mosta mladosti ako je zabrana baš jaka. Eventualno zbog Gorice pošto je međužupanijska veza pojačati malo 290 jer 268 neće imati smisla.
Međutim, koliko je ZET sklon ekstremnoj nepromišljenosti kad su u pitanju preusmjeravanja, ne bi me uopće čudilo da 220, 221 i ostale najnormalnije voze i budu preusmjerene preko Domovinskog mosta i aerodroma jer moraju voziti. Naravno da ne moraju. Koga?

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Lipanj 25, 2025, 20:08:39Nema nikakvog smisla da se taj dan išta preusmjerava, već da se UKINE. Taj dan linije s Glavnog kolodvora trebale bi voziti samo jutarnju smjenu, i kako koja smjena ističe, vozači voze autobuse za Dubravu. Naravno, ZET bi trebao dogovoriti da autobusi normalno voze preko Mosta slobode to jutro (samo autobusi), ili eventualno preko Mosta mladosti ako je zabrana baš jaka. Eventualno zbog Gorice pošto je međužupanijska veza pojačati malo 290 jer 268 neće imati smisla.
Međutim, koliko je ZET sklon ekstremnoj nepromišljenosti kad su u pitanju preusmjeravanja, ne bi me uopće čudilo da 220, 221 i ostale najnormalnije voze i budu preusmjerene preko Domovinskog mosta i aerodroma jer moraju voziti. Naravno da ne moraju. Koga?

Vrlo vjeroatno je da će se ukinuti polasci zbog nemogućnosti prometovanja, dok će za Goricu ostat normalno 290....Neće niko moć prema N Zagrebu, ali da postoji altrenativa postoji, to što si naveo za D.most ali čisto sumnjam .... šta će vozit vozit će, bit će izvanredna organizacija koliko sam čuo kojom će se dovodit posjetitelji cirkusa ( druge riječi za tu budalaštinu od koncerta nemam nego cirkus ) a sad kako će to bit organizirano isto ne znam, no ni ne zanima me..... vidjet ćemo, bit će to jedan vrlo zanimljiv dan pun s....nja... ući ćemo u povijest kao grad koji je zarobio svoje građane da neki tam biser se dere nasred konjodroma....pa ko voli nek izvoli  byeg
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Mercedes bus

Možda bude helilopter od Gorice preko novog zagreba do Glavnog, a do Travnog i Dugava čamcem preko save

Stilben426

Citat: Mercedes bus  u Lipanj 25, 2025, 23:20:12Možda bude helilkpter od Gorice preko novog zagreba do Glavnog, a do Travnog i Dugava čamcem preko save
Možemo sad raditi pretpostavke do sutra, ali još nije izašao prometni elaborat i još se ne zna sa sigurnošću što će sve biti zatvoreno. Osim Mosta slobode, naravno. Ali ono što su najavljivali je da im je plan da cijeli koridor od Glavnog kolodvora do Hipodroma bude zatvoren čime bi autobusni prijevoz s GK bio potpuno onemogućen (zato je povoljno ukidanje, a ne preusmjeravanje).