Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (3)

Autor jakov5, Siječanj 20, 2022, 14:33:55

Tomek

Citat: MAN19464  u Siječanj 31, 2022, 19:56:06
Gb 74 rashod
Gb. 106  takodjer rashod

Su rashodovani u Velikoj Gorici ili će ih prebaciti u Podsused?
Se 850 vratio u promet?

ChRiStIaN

Gbr 1 parkiran na vod smrti medju kocke. Ende price za njega!
@ Autobusi Hrvatska @

Tomek

OMG, u 14 godina nije skupio ni 200 tisuća km. Prestrašno.

MAN truck bus

850 je još prošli tjedan bio u prometu, a Marbus su mogli u Dubravu poslat za školu kad ga već nisu u Podsusedu koristili.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Tomek

Pitanje dal bi ga u Dubravi koristili jer njihov ima još manje kilometara.

MAN truck bus

Bi jer su Daily malo malo u kvaru i bio bi super za 821, a 645 dok nije u kvaru redovan je na 871 koja je dosta kratka, pa zato i ima malo km.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Tomek

Inače, jučer je iz 2. SL283 gbr 69 prošao ovogodišnji tehnički (gbr 70 je još prošli mjesec iz prve prošao), sad su 2 SL283 aktivna.
gbr 72 je pretpostavljam u ARZ-u i njemu je registracija istekla, 74 se ovdje piše da odlazi u rashod, isto registracija istekla.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

jakov5

Citat: Majstor  u Veljača 11, 2022, 21:19:56
1 spreman za reg
Zašto su ga onda sparkali među kocke bez tablica?
Jel bilo da će u rashod pa su se predomislili, ili je bezveze tamo stajao?
Čudno mi je jer obično taj dio gdje se kocke parkiraju s njega nikad nije bilo povratka.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

lovac27

Što je sa  bus123 72 i 74 da idu u rashod,a  5 stotki još voze,a pet godina su mlađi od stotki?

Tomek

Marbus gbr 1 sparkiran zajedno sa MAN NM 21 u Podsusedu. Obično tamo nije stajao, a budući je gbr 21 nepokretan već mjesecima nisam neki optimista.

Od VG buseva, u Podsusedu viđena gbr 27 koji već duže vrijeme čeka popravak, a sad se pojavio i gbr 33.

MAN19464

33 je u totalnom rasulu, mora se generalno uredit prednja i zadnja osovina.

smogovci.bbb2

33 upravo vozi na 307 byeg
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

NP-549

Citat: MAN19464  u Veljača 21, 2022, 15:02:00
33 je u totalnom rasulu, mora se generalno uredit prednja i zadnja osovina.

Šta znači  "uredit osovina" ?