Autotrans - razno (2)

Autor lussin, Prosinac 05, 2025, 20:43:08

Worldtraveller

Upravo mi frend pokazuje plaću za Siječanj. 940 eura, odnosno 36 eura manje od plaće za Siječanj prošle godine.

lussin

Iako je još u nedjelju na karnevalu bila sa RI-5984-M, danas je 1676 osvanula sa novim RI-9169-AC

Frik85

Citat: Worldtraveller  u Veljača 12, 2026, 14:35:07Upravo mi frend pokazuje plaću za Siječanj. 940 eura, odnosno 36 eura manje od plaće za Siječanj prošle godine.
nije bitna plača nego kreveti na kolodvoru 🤣 i kolodvorska knjiga

gorgoroth

I ja sam se iznenadio kada sam vidio danas, btw blizu je i AD na regama

Worldtraveller

Znači da je istina da su tražili krevete u vozačkoj sobi i da im plaća nije bila ni na kraj pameti?

mate

Koliko sam čuo - Divjak i ostatak ekipe koja je bila u Osijeku na sastanku sa sindikalnim vođama - su im samo poručili da prvo usuglase svoje stavove i dogovore se pa da se onda tek može pričati...ali ugl. istina je da se nitko nije dotakao materijalnih prava što je žalosno. A kad sam čuo ovaj zahtjev za krevete...sve mi je bilo jasno :-\

Iako nisam dio Arrive, kao osoba koja na svakodnevnoj bazi radi s Arrivinim vozačima - žao mi je što slavonski dio Arrive to prolazi i što ih se tako tretira, jer dok su to bili APP i Panturist to je bila sasvim druga priča