Autotrans - razno (2)

Autor lussin, Prosinac 05, 2025, 20:43:08

Worldtraveller

Tih 200000 je kap u moru. Ne mogu zadovoljiti potrebe Njemačke da svi dođu, a kamoli cijele EU.

lussin

Nove tablice za 1783 - RI-8459-AC

Worldtraveller

Šta s ovom linijom gdje su putnici zvali policiju? Nepalac dobio kaznu i nikom ništa.

Zadarsko dite

Promasio si prijevoznika, nije njihova linija, koliko cujem. Ni autobus......

lussin

Mogu potvrditi da se ne radi o Autotransovoj liniji

Frik85

Ako je u igri ova "komedija" iz Splita tamo so bili u igri Brioni.

Worldtraveller

A ovi iz Zadra što su krenuli za ZG, pa se vratili za Zd? Ima na jutarnjem da je Arriva.

Worldtraveller

Zadarsko dite

.... i opet nije pogodjen prijevoznik......

U samom tekstu pise, u odgovoru upitanih iz Arrive tko bjese prijevoznikom (ne)sretnih putnika.

Zadnji put sam bio vozen u autobusu javnoga prijevoza prije nekoliko godina,Autotransova linija, vozaci iz Istre, setra petica. Magistrala, nocna za Rijeku, decki su vozili perfektno i bez greske, majstori, kulturni i dobri.....

navi

https://zadarskilist.novilist.hr/zadar-zupanija/zadar/kaos-na-liniji-zagreb-zadar-putnica-vozac-je-prosao-preko-maslenickog-mosta-iako-nije-smio-policija-nas-je-iskljucila/
Ima toga još. Nije arriva nego brioni.ali u kooperaciji su.ali nebitno . Zajedničko im je na koje niske grane je spao linijski prijevoz u Hrv.Bolji busevi.Bolje ceste.A nikad gore.Često sam prije provodio vikenda u busu.Bilo je puno gorih situacija na putu sto se tiče vremenskih uvjeta. Nije bilo ovakvih kašnjenja i opasnosti za putnike.Autotransom 90ih i na ekskurziju u Španjolsku .a sad do Zg ne znaju doci pivkan

Worldtraveller

Citat: Zadarsko dite  u Travanj 04, 2026, 22:04:45.... i opet nije pogodjen prijevoznik......

U samom tekstu pise, u odgovoru upitanih iz Arrive tko bjese prijevoznikom (ne)sretnih putnika.

Zadnji put sam bio vozen u autobusu javnoga prijevoza prije nekoliko godina,Autotransova linija, vozaci iz Istre, setra petica. Magistrala, nocna za Rijeku, decki su vozili perfektno i bez greske, majstori, kulturni i dobri.....
To sada zvuči kao bajka. Neka izmišljotina i nedokučiva priča za koju nikoga od šefova nije briga. Lovu su uzeli, dozvolu za liniju nisu izgubili, a to što putnici nisu otputovali gdje su morali i što su neki možda izgubili zaradu ili vrijeme, to šefove nije briga.

gorgoroth

1557 bez tablica

Worldtraveller

Plaća za Ožujak 900 eura. Pokazuje mi prijatelj listu od prošle godine za usporedbu i ove godine je dobio 30 eura manje.

ikar

Kad je toliko loše zašto je prijatelj još uvijek tamo?