Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tramvajac 92

Već nekoliko dana za Arena centar vozi Euroliner..

zagorec

Marco Polo koji inače vozi ima problema sa motorom pa je u radioni u Krapini.10-93 slobodno brišete iz voznog parka.

actros

e kad smo več kod marka, za motor pretpostavljam da je daf, no zanima me karoserija  ??? dal stiže iz brazila, ili od negdje bliže?  :-\

shef

Portugal. Prestali proizvoditi 2009.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

actros

po tome su ovi novi plavi stari min 3 god  :-\

Tomek

Citat: zagorec  u Srpanj 14, 2012, 23:03:28
Marco Polo koji inače vozi ima problema sa motorom pa je u radioni u Krapini.10-93 slobodno brišete iz voznog parka.

Šta je sa 10-93?
Što se tiče Marcopola po meni su super autobusi, za svoju cijenu stvarno djeluju jako kvalitetnim.

zagorec

actros

Citat: Tomek  u Srpanj 16, 2012, 20:20:36
Što se tiče Marcopola po meni su super autobusi, za svoju cijenu stvarno djeluju jako kvalitetnim.
o-0 sviđa mi se njihov jednostavan dizajn, po meni jedan od lijepših "pirinejaca" , a osim na vdl, viđa san ih i na volvo B7 šasiji  :D

Pjerovod

Malo su im jači vozači što se turizma tiče.
Sa šećerne repice vozit turiste.
Tata Todor nema gdje svoja gramziva ticala neće zabit
Kako to izgleda u praksi mogla bi se napravit
dugogodišnja humoristična tv sapunica

zagorec

U Presečki stigle dvije prinove.

bonaparte12

3 marca pola stigla u presečki na daruvar tablicama
POLAKO I SIGURNO

Tomek

Opa, i oni postaju Daruvarci, kako je krenulo kroz koju godinu neće biti na autobusima drugih reg. osim DA.

tramvajac 92

Jedan Lion's Classic dobio naljepnice Arena Centar, i uredno vozi.
Primjereni autobus s obzirom na liniju..

Tomek

Da, samo to nije Presečki jer oni nemaju takav autobus, nego Autoturist. Imam sliku već par dana, budem je danas stavio na forum ;)