Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

ChRiStIaN

Autobus se nagnuo u grabu. Došlo je do klizanja zbog leda na cesti. Nema ozljeđenih. Slike su od prije 5 minuta.

gif uploader

greenshot
@ Autobusi Hrvatska @

frukec

Što je hitna došla onda ja ne znam

ChRiStIaN

Ljudi vide da autobus ode u grabu i instiktivno zovu. Cim nazoves 112 i opises kaj se dogodilo salju policiju i hitnu. Cim je putnicki prijevoz u pitanju to je standardna procedura.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

Danas izgorio  Eurobus AV120L registracije KR-102-BK. Garažni broj 30-25. Zapalio se na cesti između M.Bistrice i Moravča
@ Autobusi Hrvatska @

TAM

Evo ga  :'(

Izvor:zagorje.com
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Ode i prvi niski Eurobus. Šteta.
Znači njima ostaju još 3, u AP Varaždinu 10, 5 u Poletu iz Vinkovaca (1 upitan) = ukupno 17+1 upitan.

ChRiStIaN

Sve ih je manje...nažalost. Isto ko i visokih...
@ Autobusi Hrvatska @

valiz

Ali nije jedan u Splitu(Promet).

TAM

o-0

Kada sve sagledao:
Eurobus AV120 L: 1 od Presečkog (zapalio) i 1 od Poleta (zapalio).
Eurobus AV120: Presečki je izrezao 2, ATP Šibenik 4 (2 su se zapalila) i 1 od CroatiaBus
Sveukupno ih je rashodovano 9 komada ne računajući Eurobus AM117 G od Autotroleja i ZETa.
Dani ponosa i slave!

Paško

Je, jedan je u Splitu, a dva AV 120 L ima i Unatransport Bihać
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

volvobus

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 21, 2015, 15:21:20
Ode i prvi niski Eurobus. Šteta.
Znači njima ostaju još 3, u AP Varaždinu 10, 5 u Poletu iz Vinkovaca (1 upitan) = ukupno 17+1 upitan.
nije prvi niski napravljen prvog je imao Autoturist gradskog kojeg je prije par godina kupio Herc i uredio ga u turisticku verziju te prodao neznam točno kuda ovaj je bio treci niski al sa povisenim sjedalima i vozio je seadm godina liniju ZLATAR-MUNCHEN tj takozvanu radničku polazio nedjeljom a vraćao se petkom

ChRiStIaN

Presečki danas vozio zamjenu za željezničku liniju Zabok - Đurmanec koja nije vozila zbog štrajka strojovođa. Vidio sam na liniji njihov Euroliner.  hi
@ Autobusi Hrvatska @

frukec

Tako je, Berkhof 10-262 išao je do Đurmanca i stajao na ostalim lokalnim stanicama (Štrucljevo, Začretje, Dukovec, Velika Ves, Doliće, Đurmanec), dok je Marcopolo 10-201 išao direktno do Krapine bez stajanja, i ja u njemu ;)

tramvajac 92

Citat: volvobus  u Ožujak 22, 2015, 11:25:11
nije prvi niski napravljen prvog je imao Autoturist gradskog kojeg je prije par godina kupio Herc i uredio ga u turisticku verziju te prodao neznam točno kuda ovaj je bio treci niski al sa povisenim sjedalima i vozio je seadm godina liniju ZLATAR-MUNCHEN tj takozvanu radničku polazio nedjeljom a vraćao se petkom
Nisi me razmel, mislil sam da je to prvi niski Eurobus kaj bu rashodovan.  hi

volvobus