Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

Sonja

Al kad realno gledamo su ti pojasevi samo forme radi i da se zadovolji zakon, ionako se rijetko koje dijete koristi tim pojasom pogotovo kad ima jednu ili dvije stanice do skole odnosno doma :(
A godina proizvodnje po mojem nebi trebala utjecati dali smije ili nesmije voziti djecu, bitno je da je bus tehnicki ispravan, jer neki noviji busevi znaju biti u losijem stanju nego oni iz 80-tih koji su dobro odrzavani.

Citat: fakincic  u Rujan 09, 2010, 16:08:25
Novi bus, pojasevi... A kaj bi bilo da su navratili na ovu učeničku liniiju  buljimir

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=159.msg90427#msg90427

buSHunter795

Novosti:
KR 795-GI - 10-206 - Eurobus AV120

KR 791-GI - 10-207 - Bova Futura :D

Tomek

buSHunter795

isto tako i 10-203, KR 614-R, krem crni Neoplan ex. Čakovec

manoplan

Citat: buSHunter795  u Listopad 26, 2010, 08:24:35
10-203, KR 614-R, krem crni Neoplan ex. Čakovec

Taj prolazi zadnjih nekoliko dana Bolognom iz smjera Črnomerca. Zna li netko koja je linija u pitanju i vrijeme/mjesto polaska. Da ga ''uhitimo''  :)

buSHunter795

A ja ga vidim skoro svaki dan oko 8:20 u Dupcu.

tomekk

Presečki dobio linije u Međimurju, a do 1.travnja  trebao bi zajedno s nekim međimurskim autobusnim prijevoznicima formirati klaster, odnosno zajedničku tvrtku, koji će na temelju njihovih dozvola obavljati javni linijski prijevoz na području Međimurja.

Međimurska županija ima najniže cijene autobusnog prijevoza u Hrvatskoj

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Eurobus av120

Presečki je i ove godine angažiran za prijevoz na Snježnu kraljicu, sa polascima iz Stubičkih Toplica... nadam se da će netko imati i neke slike, da vidimo koji su autobusi bili poslani na taj zadatak :)

zlikowszky

Danas u podne je izrezan i posljednji rashodovani bus (S215 UL) u garaži Veliko Trgovišće. Od danas je garaža potpuno pusta. SVE je preseljeno u Krapinu, ovdje još samo pokoji prenoći ili se opere....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Sonja

Bijeli Isuzu (noviji tip) reg. oznake KR581GD viden jucer da vozi lokalnu liniju, ali nisam uspjela vidjeti koju jer smo se prebrzo mimoisli  ::|

Isto tako videno i bijelo servisno vozilo VW Caddy KR770DK s natpisom ISUZU road assistance 24/7, glavni distributer za HR i SLO tel.br. 091-2250105

zlikowszky

Presečki više ne vozi Zagreb-Paris!
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Jučer popodne na Bologni kod Vrapča viđen njihov Cityliner Westgate crveni toliko krcat, da su naprijed kod vozača stajale jedno tri cure. A di su još sve stanice po Gajnicama i Podsusedu,. Mislim da to nije bus za tu liniju i da bi čak možda Presečki trebao razmisliti o nekoj troosovinskoj Lexio ili nećem sličnom jer Cityliner N116 nije bus sa stajaćim mjestima.

Eurobus av120

Citat: zlikowszky  u Ožujak 03, 2011, 18:45:53

ovo tek sad vidim, jel poznato zašto je ta linija ukinuta ?

Ivan1983

Cityliner je bio krcat jer je jedan od buseva za WEST GATE ostao u kvaru na stanici JAREK u smjeru Črnomerca.......

Ivan

Citat: Eurobus av120  u Ožujak 13, 2011, 13:31:50
Citat: zlikowszky  u Ožujak 03, 2011, 18:45:53

ovo tek sad vidim, jel poznato zašto je ta linija ukinuta ?
Pa, pretpostavljam da je easyJet sa povratnom kartom od 45-60 € (ako rezerviraš u pravo vrijeme, ako ne onda obično 80-100) ipak bio prejaka konkurencija...