Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

Tomek

Dugo sam mislio da je 30-40 Isuzu Turquoise bio zadnji bus s garažnim brojem CTZ-a, kad ono danas u Pregradi ovaj Peugeot Boxer 30-44

Sonja

tomo

Možda već i negdje piše a da nisam opazio, ali prekjučer sam prilikom odlaska na bankomat PBZ-a dok sam čekao na red vidio u Osijeku na križanju Radićeve i Raisnerove ulice da je proletio potpuno bijeli Isuzu osječkih registarskih oznaka, također sa još uvijek, kak ste pisali " uspješnim reklamiranjem presečkog" sa natpisom by www.presecki.hr
Kod koga je završio taj bus? I na koji je način zapravo on to učinio a da se ne izbriše to ?

ivog

Tomek

Te dvije Lexio nisu iste, jedna ima zavjese i malo je opremljenija dok druga nema ni to te joj je namjena isključivo prigradski prijevoz. Sve u svemu zanimljivo, isto pitanje bi se moglo postaviti za razne Setre UL serije koje posebno preko ljeta spajaju Slavoniju i Zagreb sa obalom, a šalje ih redovito Autotrans grupa.

5AR

Citat: ivog  u Svibanj 31, 2009, 15:26:24
Roditelji su se bunili kaj su djecu htjeli voziti u Bovama Lexio..

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagorje/3298272/index.do

To su vjerovatno ove dvije koje su bile 26. i na Krku.

ivog

Citat: Tomek  u Svibanj 31, 2009, 15:31:47
Te dvije Lexio nisu iste, jedna ima zavjese i malo je opremljenija dok druga nema ni to te joj je namjena isključivo prigradski prijevoz. Sve u svemu zanimljivo, isto pitanje bi se moglo postaviti za razne Setre UL serije koje posebno preko ljeta spajaju Slavoniju i Zagreb sa obalom, a šalje ih redovito Autotrans grupa.

Pa, recimo, ak bus ima klimu, nov je, ima naslon za ruku, nevidim razlog zašto nebi mogao voziti takve relacije..

Recimo samo da mi svi smo se navikli na visokoturističke buseve i samo to priznamo na duljim relacijama, dok ovakve buseve ne priznamo, jer nam je recimo ispod časti se voziti u njemu..

Al, opet kad se pogleda s druge strane, turistički bus ima WC, koji se ne koristi, imaju TV-e, koji se tu i tam koriste, po tome, komfor im je gotovo jednak onima u nazovimo ga linijskom busu..

Eventualno nisu pogodni za relacije di se očekuje velika količina prtljage, jer ipak imaju onda malo limitiran bunker..

zlikowszky

Jedan od Berkhof Axiala stoji u garaži Veliko Trgovišće s razvaljenim prednjim branikom.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

St!pe

Citat: ivog  u Lipanj 09, 2009, 21:43:09
Pa, recimo, ak bus ima klimu, nov je, ima naslon za ruku, nevidim razlog zašto nebi mogao voziti takve relacije..

Recimo samo da mi svi smo se navikli na visokoturističke buseve i samo to priznamo na duljim relacijama, dok ovakve buseve ne priznamo, jer nam je recimo ispod časti se voziti u njemu..

Al, opet kad se pogleda s druge strane, turistički bus ima WC, koji se ne koristi, imaju TV-e, koji se tu i tam koriste, po tome, komfor im je gotovo jednak onima u nazovimo ga linijskom busu..

Eventualno nisu pogodni za relacije di se očekuje velika količina prtljage, jer ipak imaju onda malo limitiran bunker..

Samo ću kratko komentirati : Ne.Sve si spomenia osim neudobnijih sjedala i razlike u visini.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

buSHunter795

Rano jutro viđen 'ful' bijeli VDL Berkhof Axial
10-177 tablica ZG 7953-DC ...
..prošao je kao neka zvjerčina :o ;D

obelix

berkofi od presečkoga su ti poput lavova

SVAKO MALO NEKI RIKNE

taj primjerak koji si vidio je nabavljen prije 3 mjeseca ali je u radioni dva i pol .

Tomek

Berkhof 10-148 je prodan u Sidrun iz Biograda, pa je ovaj valjda došao kao zamjena, ali me zanima šta je 10-176? Jel možda Bova Futura?

Tomek

Jel zna netko čiji je i dal je to možda ex Presečki bijeli Graf i Stift koji stoji u Stubičkim Toplicama na parkingu gdje stoje i Presečkovi busevi?

Tomek

Da malo probudimo Zagorce i Međimurce :), koliko zasad znamo Presečki je nedavno kupio 5 Marcopola, 2 Jonckheerea(oba u ČK), 1 nisku Bovu(ona siva u ČK) i navodno je stigla jedna velika troosovinska Futura!!! Dali ju je netko vidio jer tako ogroman bus ne bi trebao proći nezamjećen?

Tomek

Danas viđen još jedan Marcopolo, gbr10-199, još je bijele boje, prinova u voznom parku.