Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

ahmoo

Citat: maher03  u Lipanj 26, 2009, 09:26:53
mogli bi ga i srediti stvarno nemam rijeci  :-[
Ma sta sredit??? Ovo van upotrebe treba, lagano ga na gorblje, pa nek tamo ga korozija hvata!
:D :) :D ;)

mate

Citat: ahmoo  u Lipanj 26, 2009, 10:31:29
Ma sta sredit??? Ovo van upotrebe treba, lagano ga na gorblje, pa nek tamo ga korozija hvata!

slazem se s ahmoom...ovo nema nikakve sanse za sredivanje...da si ga ti vidio uzivo nekoliko puta kao ja mislim da bi ti bilo jasnije...ovako ovom MANu treba zabranit prometovanje nasim cestama, jer je on opasnost za sve sudionike u prometu... >:(

elvis

Danas u Konjicu ovaj STAR-liner otisao za Capljinu,ima Eps mjenjac sa polovljenjem brzina,instrument-tabla je od MB 0404,kao i volan,standardna oprema je i korozija posvuda

elvis

Citat: mate  u Srpanj 25, 2008, 18:36:28
Setra za Tuzlu...u malo boljem stanju nego onaj MAN...

Ova Setra je dobila reklamu izmedju sajbi naprijed,na poklopac motora nazad,i natpis SETRA izmedju farova na masku

mate

Setra je jutros isla iz Zagreba za Tuzlu...
a za ovog "Starlinera" nemam rijeci...mozda ce za koju godinu sto uzeti s Yuga 45... ;D

elvis

Setra je jutros otisla iz Tuzle za Capljinu i poslijepodne se vratila,u 17:30 otisla iz Konjica prema Sarajevu,to ti je vjerovatno bio Skyliner,osim ako imaju 2 Setre ???

Tlimfocit

meni nije jasno....svi ovi busevi imaju globtourovu šaru....jesu oni prije bili njihovi pa su ih uvalili ovima ili tu šaru imaju i salineini busevi?

erobuss

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 27, 2009, 00:38:51
meni nije jasno....svi ovi busevi imaju globtourovu šaru....jesu oni prije bili njihovi pa su ih uvalili ovima ili tu šaru imaju i salineini busevi?

Nemaju ovi autobusi veze sa Globtourom  ;)

Iz Međugorja su dobili Padane 303, Scaniu Irizar Centruy (Touring), Eurobus AV 120, nekoliko Siderala i Temsu.

mate

Citat: elvis  u Lipanj 26, 2009, 21:59:25
Setra je jutros otisla iz Tuzle za Capljinu i poslijepodne se vratila,u 17:30 otisla iz Konjica prema Sarajevu,to ti je vjerovatno bio Skyliner,osim ako imaju 2 Setre ???

ma onda je vjerojatno Skyliner, jer sam ja izdaleka vidio, a onako mamuran jutros oko 9.30 nisam skuzio odmah... ;D

elvis

Bio je i jedan MB 0303 visokopodni koji je spremljen u Tuzlu zajedno sa Padane-om

maher03

Citat: mate  u Lipanj 26, 2009, 10:38:25
Citat: ahmoo  u Lipanj 26, 2009, 10:31:29

slazem se s ahmoom...ovo nema nikakve sanse za sredivanje...da si ga ti vidio uzivo nekoliko puta kao ja mislim da bi ti bilo jasnije...ovako ovom MANu treba zabranit prometovanje nasim cestama, jer je on opasnost za sve sudionike u prometu... >:(
mogli bi si kupit kojieg japanca barem nesto ovako si sramote državu pa koliko putnika je najvise bilo u turskom manu  ???
MaHer03

busfan

Sinoc na liniji za Kopar Skyliner ;D  Bilo je putnika, sigurno 20ak

mate

Citat: busfan  u Srpanj 01, 2009, 17:42:02

ajoj ti su se usrecili... ;D
danas na liniji Zagreb - Tuzla ponovno MAN...samo cu reci da je s brodskog AK krenuo s otvorenim poklopcem od rezervoara, te poklopcem motora koji je lupao kao lud...

mb0404

Citat: mate  u Srpanj 02, 2009, 10:20:41

danas na liniji Zagreb - Tuzla ponovno MAN...samo cu reci da je s brodskog AK krenuo s otvorenim poklopcem od rezervoara, te poklopcem motora koji je lupao kao lud...
I Slovenci ga pustili da udje,a jbt koji su oni mozgovi jb ljude sa putnickim autima a pusaju sa krsevima.Doduse nema se kod njih dje ni naprait steta prva-druga-treca eto ga u Austirji.

busfan

Citat: mb0404  u Srpanj 02, 2009, 14:16:46
Citat: mate  u Srpanj 02, 2009, 10:20:41

I Slovenci ga pustili da udje,a jbt koji su oni mozgovi jb ljude sa putnickim autima a pusaju sa krsevima.Doduse nema se kod njih dje ni naprait steta prva-druga-treca eto ga u Austirji.

Ko zna dal su ih pustili ;D  Moram da kazem da nisam vidio tablu, ali oko 21.15 je otisao iz Brckog prema Orasju, to je ta linija za Koper koliko znam

Mate vidio sam i ja nocas Mana, oko 1-pola 2 je vjerovatno otisao za Zagreb