Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

elvis

ja ga davno viđao na liniji Tuzla-Čapljina,ali ga odavno nema,uz taj padane zajedno je u Salineu otisao i jedan MB 0303 visokopodni,i on je nestao...

također vidio sam davno negdje i Setru S 215 H isto ovako lakiranu,ali ne sjecam se jel bio natpis Salinea ili globtour

Tlimfocit

koliko vidin ovako sa slike mislin da je jedino moga u staro željezo...a i tamo nisu baš bili ludi za njin....:D

elvis

a na ovoj slici izgleda extra u odnosu na stanje u kakvom sam ga viđao

busfan

Malo prije sam vidio Temsu Safari od ovog prevoznika, ja je prvi put vidim ???   

TOMAZY

izgleda da je ta Temsa dosla iz Globtour-a ;)

Tlimfocit

ajde konačno su se rješili te Temze...ako je došla u Salineu onda joj nema spasa.... ;D ;D ;D :o

mansg313

Citat: TOMAZY  u Siječanj 21, 2009, 23:52:52
izgleda da je ta Temsa dosla iz Globtour-a ;)
Temsa je najmanje mjesec dana u Salinei ::|

Tlimfocit

samo mi jedan detalj nije najbistriji. Iz GLOBTOURa šalju buseve u Salineu a ni sami nemaju dovoljlno buseva... a šta će tek bit kad dođe lito....

transturist

Salinein MAN koji na ovoj slici izgelda kao da je shole uletio u krivinu sa 100km/h a ustvari je bilo jako sporo jer je tek krenuo sa semafora.

elvis

hehe,dobri stari visokopodnjaci,kad uleti u krivinu svi zanijeme ;D ;D

mansg313

Taj MAN je danas bio gecrk na AK ;D

mate

hm,..sto se tice salinee...cini se da su oni u jednoj velikoj banani...
naime...proslog utorka (24.3.) je na jutarnjem polasku (7 h iz ZG-a,9.25 h iz SB-a) bio MAN koji se zbilja raspada...pred polazak s AK Zagreb je busu otisla guma...da bi krenuli s malim zakasnjenjem...i tako na putu prema istoku je MAN "crko" na pola puta ZG-SB...u SB se bus dovukao oko 10.45...i da bi pri polasku zaboravili jednu putnicu,te su se morali okretati prije izlaska na autoput i vratit se nazad na Kolodvor po tu putnicu...a bus je bio sav u raspadu...straznji poklopac je neprestano lupao...a ni ostalo nije bilo za prolaznu ocjenu...
kao posljedica svega od tada Salinea vise ne vozi vise na tom polasku...te od tada je vise ne vidam u SB-u...

Tlimfocit

Citat: mate  u Ožujak 30, 2009, 17:24:20
naime...proslog utorka (24.3.) je na jutarnjem polasku (7 h iz ZG-a,9.25 h iz SB-a) bio MAN koji se zbilja raspada...pred polazak s AK Zagreb je busu otisla guma...da bi krenuli s malim zakasnjenjem...i tako na putu prema istoku je MAN "crko" na pola puta ZG-SB...u SB se bus dovukao oko 10.45...i da bi pri polasku zaboravili jednu putnicu,te su se morali okretati prije izlaska na autoput i vratit se nazad na Kolodvor po tu putnicu...a bus je bio sav u raspadu...straznji poklopac je neprestano lupao...a ni ostalo nije bilo za prolaznu ocjenu...
kao posljedica svega od tada Salinea vise ne vozi vise na tom polasku...te od tada je vise ne vidam u SB-u...

a ko vozi sad?

busfan

Citat: mate  u Ožujak 30, 2009, 17:24:20

A koliko je putnika bilo, ja sam vidjao 228DT sa 3-4 putnika ???

Karabaja

Trenutno vozi TransTurist tu liniju,pošto je i on u toj kooperaciji!Salinea ima jako loše autobuse i ne znam koliko dugo će još voziti tu liniju s obzirom na njihov vozni park za razliku od TransTurista,Croatia Busa i solidnoga Pepexa.Žao mi je tih vozača jer svako malo moraju leći pod autobus a vlasnik nikako da malo poboljša vozni park,tako da i oni doživljavaju neugodnosti od strane putnika iako su najmanje krivi!!Oni bi prvi bili najsretniji da mogu voziti kakve bolje autobuse ali činjenica je da putnici imaju sve manje razumjevanja prema tom prijevozniku s obzirom da plaćaju istu cijenu karte za svakog prijevoznika na toj liniji.