Autotrans – povijest

Autor 5AR, Prosinac 02, 2007, 16:08:24

zlepur1

Pošteno govoreći ne znam koju su oznaku nosili.Točno je da je Magirus sa avtomontažonom nadogradnjom i s auomatskim duplim vratima(otvaranje prema vani na obe strane).Samo napomena da je Atp Šibenik ima ovakve sa vratima na ručno otvaranje(sa kvakom) i siceve sa pomičnim naslonima za glavu, po 41 u svakom.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

NP-549

U pozadini najnovija 110-ka,  a motor bi mogao bit od nekog SR  MAN-a

by Pjer L.

Shole

Ovog smo imali nedavno, ali evo ga u malo većem formatu gdje se vidi da je garažni broj  581

https://www.flickr.com/photos/36509327@N04/12684052115/in/photostream/

Ako je registracija originalna to bi trebalo bit  1980. godište

NP-549

Dubravka i TAM voze Armadu na gostovanje

Thommo

Sa skyscrapera

Koji je ovo skroz lijevo? O302 nije od Slavnika meni nepoznati logo, a Transovi su OM Titano, ako dobro prepoznajem.

zlikowszky

Ovaj skroz lijevo je Dubrava.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

shef

Ovo su itekako Mercedesi od Slavnika

Poslano sa mog HUAWEI G6-L11 koristeći Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Thommo

Citat: shef  u Travanj 24, 2015, 12:34:45
Ovo su itekako Mercedesi od Slavnika

Logo od Slavnika na boku busa,kojeg se ja sjećam i za koje sam vidio slike, izgleda ovako. Da li je to onda neko starije bojanje?

Citat: kampanjac  u Travanj 26, 2011, 23:15:34
ljudi, evo jedne slike koju sam posudio sa foruma teretna-vozila.com odn dobio njihovo dopuštenje da ju ovdje objavim..ugl, ovo je slika riječke Žabice, ne bih točno znao koja godina jer niti tamo ne piše...ali slika je extra, stoga evo je ovdje kod nas da vidite...

By kampanjac at 2011-04-26

shef

Ima nešto slika na internetu.  Ovo na drugoj slici je zadnja shema i logo prije propasti odnosno I&I -ja.

Poslano sa mog HUAWEI G6-L11 koristeći Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Thommo

Još jedna fora Zelićeva fotka iz 80-tih.

shef

Ovo je baš odlično. Vidi se Dubrava 1426 od Istratransa i naravno 340 sa Paloma reklamom.

(c)Teutonic

5AR

Volvo Eurobus AV 120 gbr. 1036

Fotografije su vlasništvo Gorana Filipovića te mu se zahvaljujem na ustupanju istih.  byeg

5AR

https://youtu.be/oDjTvutoR04?t=11m43s

Među poznatima samo 801

Shole

Odlično.  Prvi put vidim Dubrave od Slavnika al da je preko zaljepljeno Autotrans.  Čiji bi mogao bit  Sanos S314, čini mi se Plava Laguna.

TAM 260A119TK  od Slavnika,  ni to nisam nikad vidio, to će bit 932 ili neki broj blizu

shef

Ovo je stvarno super vrijedno. TAM i Sanos Plava Laguna prvi put viđeno, a i ovo Autotrans na Slavniku isto. Doduše bila su takva vremena da su malo koga zanimali autobusi.

(c)Teutonic