Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

maky

Išao sam prekjučer na komemoraciju u Vukovar sa Čazmatrans Dalmacijom. Vozio nas je odlični N1116 g.b. 534.
Znate mene i moju fascinaciju Neoplanom, tako da nemam što posebno reći. Po mom mišljenju N1116 je vrhunac Neoplanovog dugogodišnjeg razvoja i njihov najbolji proizvod ikada (Starliner je pojava koja ostavlja bez daha, ali ima svojih mana). Da sad puno ne opisujem, pošto nema dovoljno superlativa, samo ću ukratko...
Ide odlično, jako je udoban, nema nikakvih cvrkutanja, niti je nešto rasklimano, a iako je već odradio  jako puno toga, na njemu se ne vide godine niti istrošenost, iako za ovako duga putovanja nebi škodilo da ima samo red sjedala manje. Inače je ovo ex. Promet Makarska autobus, a sada uglavnom vozi vojsku i linije po Dalmaciji, gdje je i stacioniran.

Isto tako, posebne pohvale moram uputiti i vozačima koji su izrazito ljubazni i profesionalni, te nastoje izići u susret što je više moguće,zbog čega nam je ovo dvodnevno druženje proteklo ugodno...

Na odmorištu Janjče:

Babina Greda kraj Županje:

Cijelim putem do tamo i natrag je bila gusta magla, temperature ispod nule i led...

Vukovar:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Marek

tomekk

Po čemu si to zaključio?? Reg. oznake??
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Marek

Citat: tomekk  u Studeni 20, 2011, 20:10:20
Po čemu si to zaključio?? Reg. oznake??

BJ rege,Čazmatransova linija, i čini mi se da je imao naznake na Čazminu šhemu.

Marek

buSHunter795

63

199

i malo novosti iz Bjelovara:
19 za TAM-oljupce...još sa starom plavom tablom i satom

'mata' 21, Neoplan N316K sa starim prednjim radkapama

183 se odmara sa prijateljem od Ivanušića

323 koji je dobio plavu foliju...

buSHunter795

MAN-Avtomontaža 24 čeka polazak za Malo Trojstvo i Vrbicu

MAN-Avtomontaža 206

Ja ne vjerujem, Graf 355 je došao iz Zagreba preko Čazme, a s unutrašnje strane 'displeja' piše s markerom Austrijske linije 45, 54 i 59 hehe :)

Comfort 433 za Lasovac

Comfort 539

buSHunter795

Ove 190-A-110 P Autokaroserije mislim da nismo još imali na forumu:

Dvojka kao školski autobus, zanima me gdje su našli prozor na zadnjim vratima...

James Bond 007 u akciji :D

17 za Veliku Pisanicu, ima šarolika sjedala, ona do prozora su siva, a ona do prolaza su ljubičasta, tu i tam.

Shole

Citat: buSHunter795  u Studeni 26, 2011, 16:25:13
Ove 190-A-110 P Autokaroserije mislim da nismo još imali na forumu:

Dvojka kao školski autobus, zanima me gdje su našli prozor na zadnjim vratima...

1.  baš ću malo provjerit,  al vrlo lako moguće.   BTW, kako znaš koji su garažni kad nemaju napred lijevo broj ?
2.  pitaj boga od čega je ovo staklo, možda od nekog G&S.  Od sve sile rashodovanih TAM-ova oni nisu mogli nać jedno jedino staklo.  Bitno da razbijaju svim silama kad ih rashoduju

mate

17.11 - Gbr.188 na liniji Ilok - Osijek - Sl.Brod - Zagreb

22.11 - Gbr.565 na liniji Zagreb - Novi Sad

mate

23.11.2011

AK Čazma

005

017

100

296

351

519

535

AK Kutina

307

i za kraj u Sl.Brodu, S415HDH koja je zaduzena za prijevoz NK Slaven Belupo

mate

478 prosli cetvrtak u Sl.Brodu, dovezla ansambl LADO na nastup u Sl.Brod

Tomek

Novost u Zagrebu danas -- MAN Avtomontaža ex Čazmatrans Vukovar dobio je gbr 560

Setra ex Atlas vozila liniju Zagreb - Bjelovar

Dva puta po dvije Setre

Jedan TAM u magli

I jedna predizborna Setra S411HD

Marek

mate

305 u nedjelju na AK Sl.Brod