Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

Bari

GB 422

GB 502

Bili su u Rijeci povodom 27. Riječkog karnevala
KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Gbr.399 danas na liniji Zagreb - Osijek - Zagreb
prva slika je na putu za Osijek, to sam dobio od kolege koji se zatekao na kolodovoru kad je ova Setra bila, a drugu sam ja slikao u 19.30 prije polaska za Zagreb

mate

Danas Gbr.496 na liniji B.Greda - Sl.Brod

mate

Neka mi nitko od moderatora na forumu ne zamjeri sto stavljam ove dvije slike od S415 GT-HD, Gbr.302, ali stavljam zato da vozaci mogu vidjeti, jer su stvarno pravi primjer vozaca kakve svaka firma treba imati, stvarno su za svaku pohvalu, citiram rijeci kolege SAKIBOYa sa foruma autobusi.net koji ih je jucer slikao u Sremskoj Mitrovici...
"Nasmijali su se i mahnuli su. To su kulturni vozaci vidi se"
Prva slika je od SAKIBOYa s autobusi.net sa stanice u Sr.Mitrovici, a druga je moja danas prilikom dolaska na AK Sl.Brod...

Jos jednom velim, vozaci su uvijek dobro raspolozeni, i stvarno takvih treba biti vise, jer s takvim vozacima firma ne moze propasti :)

steyr1985

Evo malo Čazminih buseva

Tomek

Fenomenalno, koji je garažni broj ovog TAM-a 260A116M sa P sjedalima?

Evo malo i mojih fotki od zadnjih par dana u ZG:

tomo

gbr.184 Zagreb-Osijek-Zagreb

gbr.305 jutros stigao na liniji Dortmund-Ilok

Tomek

Tomek

Novi član neoplancityliner mi je poslao ove fotke:

Setra S415GTHD fotkana prošle godine dok je vozila sudionike svjetskog prvenstva u rukometu

A evo i novosti, TAM331A119VT BJ-569-BM je novoobnovljen i ima ugrađen Mercedes 380ks motor i Neoplanova sjedala

Malo kolodvor u Čazmi

neoplancityliner

TOMEK hvala ti na objavljivanju slika....  ;) ..... bit će ih još.... potrudit ću se da vas što više uputim u rad čazmatransa...  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;) :D  :D  :D  :D .....

mate

Citat: neoplancityliner  u Veljača 21, 2010, 21:36:23
TOMEK hvala ti na objavljivanju slika....  ;) ..... bit će ih još.... potrudit ću se da vas što više uputim u rad čazmatransa...  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;) :D  :D  :D  :D .....

Svaka cast na ovim slikama, i nadamo se da ce se sad i tablica voznog parka jos upotpunit, i ovim putem ti zelim dobrodoslicu na forum ;)

neoplancityliner

bit ce slika, to je najmanji problem..  ;) .. svakodnevno sam u čazmatransu na poslu tako da nije problem..  :D .. a što se tiće garažnih brojeva, potrudit ću se sve upotpunit.... ali ne mogu ništa obećat....

tomo

gbr.317 jučer Osijek-Đakovo-Zagreb

Shole

Dal na zadnjoj Tomekovoj slici tako jako pada snijeg da je sve prekrio, ili onaj TAM 190A110P nema zadnju šajbu?

Tomek

Jučer iz Trebovca stigao gbr196 -- taj je do nedavno još znao potegnut do Osijeka ili Srbije

Transliner U gbr196 -- ovaj je prepoznatljiv sa svojim crvenim krovom

308 i 452

452

447 i 202

350

353 -- ovaj bus je nekada bio službeni bus NK Hajduk -- ima dolje kožne garniture