Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

Shole

Isuse bože koja vremena, koda idu 5 minuta prije nekoga

Westin

Citat: Shole  u Lipanj 15, 2012, 21:33:57
Isuse bože koja vremena, koda idu 5 minuta prije nekoga

Istina
makar nije ažurirano na akz-ovim stranicama ( Zagreb )
Bez toga 11:15 polazak (11:00 CB ,11:30 Brioni )
              14:55  (15:00 -Brioni )
               18:55 (19:00 Nigra Škreb i Brioni )

ikar

To sam i mislio, izravni udar na Brione, odnosno najveću konkurenciju na liniji ZG-RI.

Tomek

Ali putnici koliko tu u Zagrebu pričam sa studentima više navijaju za Brione, uvijek ti dođe nov i dobar autobs, kod ATR-a zna uletiti i nešto starija mašina koja našem zahtjevnom putniku ne odgovara.

mate

Sinoc je 1241 bio na liniji Osijek - Umag, iz Sl.Broda je otisao skoro pun, a u zadnje vrijeme je cesto na ovoj liniji, pa se moze reci da je ex.1346 dobio odlicnu zamjenu ;)

5AR

Boki651

Koja linija i koji polasci, ako sam dobro shvatio v.r. čak više buseva ide u isto vrijeme iz Beograda, za različite destinacije.

zagorec

Ja mislim da ne ide više buseva,nego da se presjeda za otoke,ali ne znam gdje.

ikar

U Senju je veza za Rab (Linija iz ZG), a u Malinskoj za Cres-Lošinj (također linija iz ZG).

5AR

Linija je Novi Vinodolski - Senj - Beograd, Iz Baške ide autobus koji je službeno veza za Novi V. ali ide do Beograda, u Malinskoj dolazi sa Lošinja također veza jer je linija V. Lošinj - Zagreb, u Senju dolazi veza sa Raba i dalje imaju još zaustavljanje u Ogulinu.
Polasci su za gore Utorak, Petak, Nedjelja, a za dolje Srijeda, Subota, Ponedjeljak, znači jedan dan gore i isti se vraća dolje popodne i tako u krug s tim da u četvrtak nema polazaka.

shef

Hvalim te Bože da su se probudili. Fužine su po ljeti raj na zemlji jer ipak nije toliko vruće, a do sada praktično nisu imali nikakvu vezu s Rijekom osim vlakom koji zbog remonta pruge više ne ide nego što ide.
Citat:  Novi ListFUŽINE/VRBOVSKO » Zahvaljujući riječkom »Autotransu« dio Gorana, pogotovo mještani s područja Fužina i Vrbovskog, po dobrom će pamtiti završne dane prvog mjeseca ljeta. Naime, od posljednjeg vikenda lipnja poznati riječki autoprijevoznik uveo je četiri nove linije koje povezuju Rijeku sa Zagrebom i to uz silazak s auto ceste i zaustavljanja u Fužinama i Vrbovskom. Konkretno iz smjera Rijeka prema Zagrebu »via Gorski kotar« autobusi kreću prijepodne u 7.10 i 8.55 te poslijepodne u 13.55 i 15.55 pri čemu se u Fužinama zaustavljaju u 7.35, 9.20, 14.20 i 16.20, u Vrbovskom su u 8.10, 9.55, 15.55 i 16.55, a u Zagreb stižu u 9.25, 11.10, 16.10 i 18.10. Naravno, svi se oni iz Zagreba istom rutom vraćaju prema Rijeci pa je tako iz Zagreba u smjeru Rijeke, Vrbovskog i Fužina moguće krenuti najprije u 11.15, potom u 14.55, 18.55 i 21.00, što znači da se u Vrbovsko stiže u 12.30, 16.10, 20.10 i 22.15, u Fužinama su »Autotransovi« autobusi u 13.05, 16.45, 20.45 i 22.50, a na matičnom riječkom kolovoru u 13.30, 17.10, 21.10 i 23.15. Ovako dobar vozni red već sada izaziva veliku pažnju jer je, primjerice, iz Fužina moguće za Zagreb krenuti ujutro u 7.35 te se vratiti autobusom koji iz Zagreba kreće u 14.55 ili onima koji idu još kasnije.

Ni cijene nisu loše:

Citat:»Autotrans« uveo i promotivne cijene pa tako karta od Rijeke do Fužina košta 35 kuna (povratna samo 44), a veza Fužine-Zagreb u jednom smjeru je 85 kuna (povratna 106), dok se iz Vrbovskog u Zagreb može u jednom smjeru za 76 kuna, dok je povratna karta 95 kuna.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

istekom registracije ova Setra odlazi u povijest, a s obzirom koliko putnika vozi mogla bi ubrzo i linija

Tomek

Vozni red PJ Cres, zanimljivo da za Zagreb idu 4 linije dnevno, a nazad tri. Valjda je riječ o presjedanju

shef

Konačno sam uspio uhvatiti i tu Pula - Subotica, polazak iz Pule u 17:00, dolazak gore u 9 ujutro. 1253 solidno popunjena. Vidio sam da tu istu liniju vozi i Volvo od Briona, ali ne znam ima li ikoga sa srpske strane:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Kooperant je Lasta, sad je pitanje da li oni voze koji polazak...