Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

np

za CH vozi mislim u kooperaciji sa eurolines i mesic reisen ali nisam sigur

Shole

Mesić Reisen je turistička agencija, busevi su od "Gaja d.o.o." Križpolje.  Oni godinama voze Švicarsku za ATR.  Najprije sa onim starim Neoplanom, pa jedno vrijeme sa 945 dok je bila kod njih, onda sa Setrom 215HD  Ri-607-IJ i zadnji je bio Lion's Coach u bojama Eurolines-a. 

Kad probaš na 060-302010 onda ti ona kaže da se vozi u kooperaciji sa svim i svakim, nabroji ti barem 4 firme, a na internetskim stranicama Autotransa isto možeš doznat jako malo.

kriticar

Citat: Shole  u Svibanj 11, 2009, 16:23:52
Jel zna netko što od međunarodnih linija još drži Autotrans?   Znam da subotom ide Split-Berlin,  Hamburg isto ide, al neznam ni Švicarsku ni ostatak Njemačke kamo je do pred dvije godine išlo po par buseva dnevno.  To bi naši kontrolori trebali znat
Još uvijek redovno voze liniju Dubrovnik - Sarajevo i to jedan dan iz Dubrovnika , drugi iz Sarajeva i to u kooperaciji sa Centrotransom.
Uglavnom vozi gbr.1113 kojega sliku iz Čapljine imaš postavljenu danas u ATR-slike.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Shole

To znamo zahvaljujući jakim snagama stacioniranim na južnim položajima.  Malo ću kolege pitat za Njemačku i Švicu.

kontrola

atr ide četvtrkom za frankfurt i subotom za berlin.....
trebam još to detaljnije provjerit...možda se neš i mijenjalo....
atr je u kooperaciji sa svim stranim firmama što voze iz pravca dubrovnika i splita prema njemačkoj i švicarskoj
we shall never surrender

Shole

Imaju i Hamburg, a Touring obično ide za Dortmund.  Doduše netko mi je pričao nedavno da je ATR-om išao do Muenchena i onda tamo presjedao za Karlshrue, tako da nije i to isključeno

mivano

sa stranice http://opatijainfo.blogspot.com/2009/05/tri-nove-autobusne-linije-u-opatiji.html
Tri nove autobusne linije u Opatiji

Od danas Opatijom prometuju tri nove autobusne linije. Linija »Liburnija« vozi na relaciji Pobri – Hotelijerski fakultet u Iki, a linije »Kamelija crvena« i »Kamelija bijela« prometuju od Punta kolove do Tošine.
Na sve tri linije vozit će »Autotransovi« minibusevi sa po 19 sjedećih mjesta.
– Prvih mjesec dana, minibusevi će biti na probnom voznom redu, a svi putnici vozit će se besplatno. Tijekom tog perioda bilježit ćemo eventualne probleme, te obraćati posebnu pozornost na promet i »tajming« kako bi s 1. lipnjom krenuli po najoptimalnijem voznom redu. Od navedenog datuma, cijena vozne karte u autobusu koštat će deset kuna, dok će na prodajnim mjestima studenti, učenici i umirovljenici imati poseban popust, rekli su u Upravi »Autotransa«.
Izvor: Novi List
sve bi bilo u redu da nije trojejev ćaćinmali na slici uz članak

evo i sheme i slika sa http://moja.opatija.net/vijesti.asp?id=70

busfan

Citat: Shole  u Svibanj 12, 2009, 12:00:40
Imaju i Hamburg, a Touring obično ide za Dortmund.  Doduše netko mi je pričao nedavno da je ATR-om išao do Muenchena i onda tamo presjedao za Karlshrue, tako da nije i to isključeno

Imas na autobusi.net  slikan 315GT-HD u Stuttgartu ovu subotu, mislim da je bio na polasku za HR

mate

Danas ponovno Setra gbr.1322 vozila APP-ovu liniju Osijek - Rijeka - Porec - Rovinj...ona je ocito uskocila kao ispomoc APP-u, koji je 14 svojih buseva poslao na hodocasce u Lourdes...

Shole

Piše već negdje da su 1322 i 1272 na  ispomoći, a isto tako Čazmatrans vozi neke APP-ove linije oko Slavonskog Broda.
Jel se zna što je otišlo u Lourdes?

mate

aha...ČTR vozi ponekad samo liniju Pozega - Pleternica - Sl.Brod (gbr.435), iako je dns bio APP (gbr.70), a ČTR ne vozi ni jednu liniju od APP-a osim te...

a u Lourdes su uglavnom otisle Setre,sad tocno ne znam koje po gbr. (gbr,151,152,159 sigurno  - sto znam iz Broda e sad plus PŽ i NG... ;))

5AR

Citat: mate  u Svibanj 15, 2009, 15:25:50
aha...ČTR vozi ponekad samo liniju Pozega - Pleternica - Sl.Brod (gbr.435), iako je dns bio APP (gbr.70), a ČTR ne vozi ni jednu liniju od APP-a osim te...

a u Lourdes su uglavnom otisle Setre,sad tocno ne znam koje po gbr. (gbr,151,152,159 sigurno  - sto znam iz Broda e sad plus PŽ i NG... ;))
159 je u Kraljevici u hotelu Uvala Scott

5AR

Danas mix na linijama Autotransa, za Bašku Setra Autoprijevoz Otočac (slike u njihovoj temi) a na radničkoj liniji Dina vozio Man ÜL 312 PU-009-IP Istra Promet Umag (ex ATR 1148) od šoka  :o i brzine kojom je prošao nisam ga slikao. :P

Shole

A da si i uspio sve pripremit, od silnih vibracija koje proizvodi auspuh tresle bi ti se ruke pa opet nebi uspjela slika.  Grmi ko čelindžer.

Shole

Jučer (srijeda) u 7:00 na Žabici viđen Iveco Daily gar.br 118 od APP-a sa tabelom Bribir-Rijeka.