Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

Anders

Taj natpis "ZET" otraga se zalomi svako malo na brojnim linijama i busevima, s meni se čini potpuno random obrascem. A 136 Špansko nije problem u busu nego u Atronu koji je valjda izgubio signal pa nije okrenuo smjer, a vozač to nije primijetio i ručno okrenuo smjer u Atronu.

Ništa značajno, stay cool ;)
27302

822DoDo

Gbr. 326 na 261...na displeju niti tockice...jadan vozac dolazi u Sesvete i vec pri otvaranju vrata vice"za Goranec idem"...sigurno cijelo jutro displej ne radi pa je vec malo nervozan
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

Bilo je već prije postavljeno pitanje ali nisam nigdje vidio odgovor (možda moj previd) ZAŠTO NA VEĆINI MB CITARO-a SOLO/ZGLOB NE RADI OSVJETLJENJE STRAŽNJEG BROJČANOG DISPLAYA?! Kao da nikoga u ZET-u nije briga što to ne radi ili je možda i do MB-a pa stalno pregara. Jedini CITARO kojem to šljaka od prvog dana je zglobni gb 536.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Da, Citari stalno imaju neke probleme s displejima, puno ih je imalo i zabrljane piksele na duže vrijeme, a mislim da jedan od zglobnih Citara II otkad je bio nov i još uvijek umjesto bočnog displeja za broj ima željeznu ploču...
  glavauzid

smogovci.bbb2

Zglobni Citaro gb 530 nema bočni brojčani display ili ti po naški predočnik ;) a na gb 546 su ugradili bočni brojčani display (mislim da je to taj o kojem si pisao)

TAM

Dani ponosa i slave!

leonardo123

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 10, 2015, 12:53:40
Bilo je već prije postavljeno pitanje ali nisam nigdje vidio odgovor (možda moj previd) ZAŠTO NA VEĆINI MB CITARO-a SOLO/ZGLOB NE RADI OSVJETLJENJE STRAŽNJEG BROJČANOG DISPLAYA?! Kao da nikoga u ZET-u nije briga što to ne radi ili je možda i do MB-a pa stalno pregara. Jedini CITARO kojem to šljaka od prvog dana je zglobni gb 536.
Pa na većini solo Citara iz 2003. ne radi zadnji ili je izvađen van tak da je prazan prostor (655 mislim), na 650 su ugradili display kakav imaju tramvaji na zadnjoj strani i svijetli  ;),mislim da je to jedini kojemu je to napravljeno, tim solo Citarima iz 2003. prednji rade, a bočni onako, kako kojemu. Za solo iz 2004. zadnji rade ali ne svijetle, prednji svijetle i bočni isto, ali kod nekih (668 mislim) ne radi prednji nego je neki error.

smogovci.bbb2

Ne znam da li je u pitanju JEDNA LASTA NE ČINI PROLJEĆE ili su u ZET-u napokon došli k svijesti, uglavnom da skratim, na zglobnom Citaro-u gb 552 radi osvjetljenje stražnjeg brojčanog displaya (nije radilo a ima sigurno 6 godina) yahoo

tramvajac 92

Nakon dosta vremena je na 791 osposobljen zadnji display, piše broj linije a ne više ZET.

marin

Baš sam mislio napisati kako na gbr. 692 stoji 106 broj cijelo vrijeme. A na gb.r 756 već 3 mjeseca stoji 121 cijelo vrijeme i papir ima preko displeja već barem mjesec dana. I danas je na 109. Ja ne shvaćam koji je opravdan razlog zašto on sad nebi vozio na 121 kad već to ne popravljaju? Malo logike nebi im škodilo. Šlamperaj totalni, baš arak papira komadom selotejpa zaljepljen. (Sve se odnosi na zadnji display)!

flip

Citat: smogovci.bbb2  u Veljača 02, 2016, 08:17:27
Ne znam da li je u pitanju JEDNA LASTA NE ČINI PROLJEĆE ili su u ZET-u napokon došli k svijesti, uglavnom da skratim, na zglobnom Citaro-u gb 552 radi osvjetljenje stražnjeg brojčanog displaya (nije radilo a ima sigurno 6 godina) yahoo

Jesu li onda električari pritom i ponovno osposobili otvaranje 3. i 4. vrata izvana ili je bilo tako i prije? (vidio sam da se stvarno mogu sad tako otvoriti).

C2

Na nekima se mogu otvoriti vrata s vanjske strane, a na nekima ne, a na nekima samo 3. ili samo 4., bolje da to uopće nisu dirali jer zbunjuju i putnike i vozače. To je čisti šlamperaj. Ispričavam se na malom off topic-u

marin

Citat: flip  u Veljača 02, 2016, 21:36:34
Jesu li onda električari pritom i ponovno osposobili otvaranje 3. i 4. vrata izvana ili je bilo tako i prije? (vidio sam da se stvarno mogu sad tako otvoriti).
Svaki drugi Citaro u APP ima priključeno te mu se mogu vrata (3. i 4.) otvorit izvana, kod druge polovice kako koji, na nekima samo jedna mogu, na nekima nijedna. Uglavnom da, zbunjivanje putnika.

kikas_usora

leonardo123

Garažni broj 650 - svi displeji svijetle
Garažni broj 672 - samo zadnji displej svijetli
Garažni broj 674 - prednji i bočni svijetle
Garažni broj 678 - prednji i bočni svijetle
Garažni broj 340 - svi svijetle
Garažni broj 474 - svi svijetle
Garažni broj 433 - svi svijetle