Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

vrba

228 na 217 danas fura tablu, na displeju se u gornjem lijevom kutu izmijenjuju natpisi WRONG, FILE i još par nekih

Citaro G Facelift gbr.185

Citat: smogovci.bbb2  u Prosinac 21, 2020, 17:42:51
2x je 2x ;D

Znao je imat i 3×109. Barem će ljudi biti sigurni koja je linija, ak već vozi takav.  hi

MAN truck bus

227 dobila nove ispise:
227 GORNJI BUKOVAC
        GRAČANSKO DOLJE
227 GORNJI BUKOVAC
            SVETICE

Na 276 također natpis malo izmijenjen.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

238 vozi na 123 i display mu ne radi baš dobro, a 763 vozi na 172 i iza na displayu mu piše 134

164 na 172 - display

1. SMJER ZAPREŠIĆ - ZI 172 REŠIĆ

2.SMJER ČRNOMEREC - 172  č172 REC

Danas ujutro je vozio 164 na 172 sa normalnim displayem, a sad popodne je imao onakav sa: 172 172 172. Taj očito mijenja display kako mu dođe.  klinac

smogovci.bbb2

Izgleda da su ipak na 268 nešto čačkali oko natpisa jer sam danas na g.br. 220 vidio gornji red boldano ZAGREB a ispod
                                                                                                                                                  GLAVNI KOLODVOR i prema VG, VELIKA GORICA. Dakle sve velika slova umnik2

STIB

Danas na 164 broj linije samo dvaput:
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Skankhunt42

Mene fascinira naprosto koliko dugo je već taj display takav i da to nitko ne može i ne želi popraviti. Čovjek se zapita...

Na Črnomercu je stajao gbr. 313, a na displayu je pisalo : 26. 6. 2020.

smogovci.bbb2

542 ima nove displaye (ne znam jel ovo već evidentirano)

IgorKlasik

Samo pitao bi šta se tiče ovoga :
Citat: STIB  u Ožujak 12, 2021, 09:44:28
Danas na 164 broj linije samo dvaput:
Jeste malo čudno ali vidio sam drugdje po Europi dvojne brojeve.
Znam da je tu greška odnosno kvar ali pitao bi mislite da bi to kod nas funkcioniralo pošto ima u večim gradovima menjanje linija?

421

@Skankhunt42
Mnogo je mogućih scenarija: obzirom da se radi o novom displeju koji je naknadno ugrađen postoji mogućnost da je u fazi reklamacije, moguće da je problem s elektroničkim dijelovima ATRONA, moguće da šteka javna nabava zbog isteklih ugovora ...
Bolji je i ovakav displej nego improvizirani švrakopis na papiru ili tabla u dnu vjetrobrana, vjerujem da ćeš se složiti sa mnom.
Glomazni aparati su u pravilu spori , no big deal. Zasjat će displej u punom sjaju, kad-tad.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Greška elektronike. Ponavlja prvi segment. 5 identičnih ploča čini prednji displej.