Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

Tomek

Citylinera dobro paze i još uvijek izgleda kao onog dana kad je kupljen

tomo

VU-931-AK u Vinkovcima u 19:05h (polazak iz Zagreba u 14:30h)

tomo

Alex

dmeto

10.03.2010. Na relaciji Osijek-Vukovar u 15:10, sletio sa ceste nakon pretjecanja nedaleko Klise... bus nije oštećen, iako su imali manjih problema sa vratima, ali to je brzo popravljeno te je bus već sljedeći dan vozio relaciju Vukovar-Novi Sad-Vukovar-Osijek... Izvlačenje busa je trajalo nekoliko sati, za to vrijeme je snježna oluja nanjela jako puno snijega na cestu te je nastala velika kolona i u smjeru Vukovara i u smjeru Osijeka.... također zbog snijega je kasnio u bus iz Osijeka za Vukovar u 20:00. naime za Vukovar je krenuo oko 23h a u Vukovar je stigao u 02:15h... bio je to ludi dan za sve putnike (uključujući i mene) i čazmatrans!!

mate

M.A.N. boy

Kolege forumaši čini mi se da ovog MAN-a nemamo na forumu bar ne na čzt vu. Registracija mu je VU-401-CM, model neznam pa neka netko to dopiše. inače došao je iz čzt nove zajedno sa onim MAN-om i neoplanom,GB u čzt nova mu je bio 530, piše na vozačevim vratima na slikama se ne vidi.
PS molio bih moderatora da ga stavi na popis voznog parka.

tomo

Već sam ga ja slikao sa tim gbr. vozio je liniju Županja-Vinkovci-Županja, ali ne sjećam se da li je imao vukovarske ili bjelovarske (što mi se najprije čini) registarske oznake...

vubus

Taj bus je imao bjelovarske pločice kad je došao u čzt-vukovar i imao je samo naljepnice Čazmatrans nova, a sada vidim ima oznake čzt-a vukovar

mate

Danas na liniji Vukovar - Zagreb, u Sl.Brodu

Berlingo

Tomek

Cityliner prije dva tjedna u Zagrebu

Jetliner prekjučer u ZG

vubus

Jedan od ona dva "plavca" što je Zagreb donirao gradu Vukovaru, a grad donirao čzt-u Vukovar je konačno "okrečen" u boje čzt-a vukovar!!!!

M.A.N. boy

Istina i to VU-600-L onaj sa reklamom TROHA DIL na straznjoj strani ,koja je ostala i sa natpisom GARAŽA na displeyu .dobio je novi logo kojeg sam jos primjetio na neoplanu centrolineru VU-774-BA. slike će bit čim ih ulovim

mate