Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

mate

mate

Transliner veceras u Sl.Brodu, dovezao HRK Borovo na prijateljsku tekmu

mate

actros

frukec

frukec

mate

mate

peron24

Tijekom srpnja i kolovoza postojala je sezonska linija Šibenik-Vukovar. Polazak je bio svaki dan iz Šibenika u 15:45. Tijekom dana su se odmarali na "petlji" na Meterizama ili na Šubićevcu kod stadiona zajedno sa Čazmatransovim autobusima na liniji Šibenik-Daruvar
Citiyliner

Troosovinski Travego

Petkom i vikendom vozili bi Skylineri, ovo je VU-542-AL

Osim ovih osam autobusa koje sam do sada slikao vozili su još i novi Cityliner sa crvenim tablicama, kao i Setre serije 300 iz ČZT Nove

podgora

Oni nikako da dobiju nove autobuse za lokalne linije sve neke kante
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

M.A.N. boy

Citat: podgora  u Studeni 07, 2014, 23:29:05
Oni nikako da dobiju nove autobuse za lokalne linije sve neke kante
Pa gle uvijek bi moglo bolje i novije ali s obzirom što su vozali do pred koju godinu i kad se uzme u obzir kako je u nekim drugim gradovima mislim da im je vozni park za lokalne linije  zadovoljavajuć.
ukratko u gradu ti  voze  4 Classica i jedan MAN Comfort (drugi uleti ponekad) a u prigradu (iliti po selima) voze Mercedesi 0345, 2 MAN Regija i Translineri (plus ako se nesto novije  zaleti po potrebi).
ako uzmeš u obzir da primjerice po Šibeniku i okolici vozaju  volvo Aabnere, polovni zetovi Mercedesi, stari Tamovi itd  onda je ovo još i super lokalni vozni park.

M.A.N. boy

Evo jedna novost tj par njih, na slici  VU-113-DB sa novom shemom i reklamom Uniqua osiguranja na zadnjoj strani. Inače osim njega novu shemu dobili su i VU-112-DB i VU-115-DB. Svi autobusi su prvo prelakirani sto im je mislim prvo bojanje od kad su stigli a  još ranije su im  ugrađene i nove (polovne ali čitave) fainsa stolice, sad dali su imali i generalku limarije ne znam. Jedini koji još nije sređen (a vidi se da bi mu dobro došlo) i koji se voza okolo sa starom shemom je VU-114-DB.
VU-114-DB i VU-115-DB također imaju Uniqua osiguranje reklamu dok VU-112-DB ima automat klub Vukovar

M.A.N. boy

Također čini mi se da 2 Neoplana Centrolinera više nisu u službi čzm Vukovar, dali su rashodovani ili poslani dalje ne znam pa ako netko zna nesto nek javi. Njih su zamijenili 2 MAN Lion's Comforta VU-401-CM i VU-394-CM koji sada voze gradske linije.

NP-549

Pa koje su godište da im je bilo potrebno sređivanje ?

sibencan

Citat: M.A.N. boy  u Studeni 17, 2014, 14:03:36
Također čini mi se da 2 Neoplana Centrolinera više nisu u službi čzm Vukovar, dali su rashodovani ili poslani dalje ne znam pa ako netko zna nesto nek javi. Njih su zamijenili 2 MAN Lion's Comforta VU-401-CM i VU-394-CM koji sada voze gradske linije.

Jedan vozi za (ex.) Krka Promet, registracija BJ-304FT
Eurobus AV 120