Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

zlikowszky

Ja na tim slikama sa mobile.de vidim dvije njihove setre!!!
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Majstor

1. Ta slika je iz Samoborcekove garaze
2. Ista S417 prije i poslije skidanja ogledala / pomocna su sada na njoj /
Samo mi sudite pošteno !

hochdecker

Citat: Dreamwalker  u Veljača 03, 2015, 18:25:04
Kupljeni su novi ali vjerojatno s nekom odgodom plaćanja. Malo je previsoka cijena za ove 415 HD s obzirom na to koliko kilometara imaju i koje su godište. Realno ne vrijede više od 75 000 Eura.

Cijene na njuškalu su iskazane s uključenih 25% pdv-a

s431dt

ili leasing ima nekog ko se bavi takvom prodajom u bugarskoj
istina!!!

samoborcek

Pozz svima  dolazim iz Samobora ali zivim u Sibeniku radi studija i cesto putujem Samoborcekom i volio bi jednog dana voziti u Samoborceku,saljem vam slike Setri koje uhvatim ljepi pozdrav! :)  hi

Majstor

Još jedna novost Gbr105 MB Sprinter ( trulex sav )
Samo mi sudite pošteno !

lussin

Samoborčekov 144 glumi u 10. epizodi HRT-ove serije Crno-bijeli svijet

shef

Još jedna od površnosti u seriji; ni u teoriji se u Trst nije išlo sa Graf&Stiftovima; tada ih nije ni bilo na našim cestama, počeli su dolaziti nakon osamostaljenja, a plus toga se nikad nije slalo na duži put buseve sa niskim sjedištima.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Dreamwalker

Da shefe, ali postavlja se pitanje, koji bus u Hrvatskoj još vozi, ili je u voznom stanju, a da je turistički i da je proizveden do recimo 1983.??? Pada mi na pamet onaj Skyliner iz 79. od Vrbanca, ali on ne može proći jer je obnovljen. Mislim da je izgled ovog G&F-a najbolje što su producenti mogli izvuć iz naše autobusne scene. Mislim da je veća greška to što im je Buba dva puta zakuhala u 10 epizoda serije, ali nemojmo cjepidlačiti, serija je ok napravljena.

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

lussin

A Milakov Jetliner? Koje je on godište?

Tomek

Mislim da bi se dao naći i poneki TAM, al su jako rijetki.

Tomek

Znamo li ima li još koji Graf i Stift u voznom parku i dal je rashodovana koja S215UL (gbr 178?)

miky

steyr1985

Je večeras ponovno u Dubrovniku standardna Samoborčekova boja samojoš nije dobila logo.