Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

C2

Ivan

:P 'Ajde da je i Samoborček ušao u moderno doba prigradskog prijevoza s prvim niskopodnim, zadnjih godina su očito preferirali nabavljat stvari koje u sezoni mogu puknut na izlete i slično, bilo udobno ili ne baš. :P

sniff

Lijepo bi bilo vidjeti samoborčeku prinovu koja bi vozila međugradske linije(Setre 400 ili 500) ;D

tramvajac 92

191 ako sam dobro zapamtio, ovaj ima neku veću razinu opreme, individualno podešavanje hlađenja, svjetla i to, display (vidi kontrole iznad vozača), po uzorku na sjedalima pretpostavljam ex Dr. Richard.

Mjenač standardno ručni.

sniff

tramvajac 92

Da. 317UL ima drugačiju boju sjedala, mislim plavu.

sniff

Čini mi se da u zadnje vrijeme četvorke spavaju zimski san.....

tramvajac 92

419UL ili i turističke? Turističku jednu sam vidio 1. na kolodvoru u ZG, 419UL dugo nisam, a iskreno ni ne fali mi, osim ako je nisu sredili da se ne trese tolko.

sniff

I turističke i 419UL

Krivo mi je to što početkom 9.mjeseca šalju Trendlinera iz Šibenika u Zagreb >hammer< russian_roulette.Prtljaga jedva stane u gepek,ima malo mjesta za noge,prozor je visoko kao kod svih Neoplana (osim novog Jetlinera).

FitzTN

tramvajac 92

sniff

Piše u popisu voznog parka Setra S 315 GT-g.br.160-nikad ju vidio, a ni njezinu sliku na forumu ??????????

tramvajac 92

Imaš sliku tu: http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=33.msg183308#msg183308

Ja je obično vidim na 160 (Molvice) - Mala Gorica - Brezje - Kerestinec - AK Zagreb.

sniff

Danas sam bio na kolodvoru i nisam vidio nijednog samoborčeka :(

tramvajac 92

Moguće, znam da je 3 od 4 busa danas vozio Autoturist.