Boban Sveto, Solin [ST]

Autor maky, Prosinac 03, 2007, 12:51:06

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

shef

ST-894-SB na Njuškalu. Tri desetljeća na leđima:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

actros

Lion's Star ne pripada ovdje, al zato pripada ovaj Cityliner ST-9874-A

actros

sve gledan i nevirujen... a znan da nisan ništa pija  ;D

ST-7139-B

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

actros

Pa, ako će mo gledat sa tvoga stajališta, vjerovatno mu ne fali ništa...  ti si ga vidio, provozao se s njim, poprićao malo sa šoferom, i vjerovatno ti se sviđa  ;)

al ako će mo gledat sa stajališta vlasnika, koji će ga platit 50ak tisuća eura (šta je jako puno), koji ga održava (šta je skupo), koji mu mora naći dovoljno posla (šta je danas jako teško), i koji ga za nekoliko godina namjerava prodati (a tad neće vrijediti ništa); onda mu fali puno toga... istina, ovo je mlad autobus, i prodaje se na otplatu, al to prolazna stvar, i već sutra to nikome neće bit bitno

a moje čuđenje i nije bilo toliko zbog Higera (jer u određenim situacijama, on može bit jako dobra investicija), čudio sam se zbog vlasnika (jer on nije od jućer u poslu, i dobro se razumi u sve to)

COVIK

A da nije kupija možda novog neoplana pa ovog dobija na ŽUNTU  yahoo
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

shef

Još jedan novitet sa Njuškala ST-8838-B

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

nidi

*****  V     O      L       V       O   *****

STEFI- GRAF

peron24

Ova prastara Setra 215 HD početkom 2000-tih je pripadala prijevozniku "Matković" sa zadarskog područja. Registracija je tada bila ZD-635-CF. Vozila je na jutarnjoj liniji Zadar-Šibenik-Split i povratak iz Splita u 12:30. To je tada bila jedna od zamjena za bivši Croatia Zadar Line. Tu liniju kao i sve ostale kasnije je preuzeo Larus (prvo u sastavu AP Varaždin, zatim Promet Makarska, zatim Laurus i danas Čazmatrans Dalmacija). U toj Setri posebno je bila zanimljiva retro-televizija. Taj prijevoznik Matković također je imao još jednu Setru 215 HD  ZD-595-CH koja je vozila po Šibeniku.

http://i1081.photobucket.com/albums/j356/AMFanovPBaccount/10330330_678572655523257_2560115270930551389_n.jpg

zlepur1

Tačno.Ova druga je 2003 vozila za Solaris.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

actros

U Svete je završija i onaj Lion's Star ex Otisak Tours, i po dobrom starom običaju, već je na Njuškalu.

5AR

Jesi siguran da je to taj? Ja mislim da je to ex Bili, Stari Velim i Touring.

actros