Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

Neo

Negdje na Jadranskoj Magistrali prije nekoliko dana...:)

8)
je zakon

navi

slaviša

ljudi moji ovo je moje potpuno razočaranje u jednu "veliku" firmu. Design koji su naručili u 11. mjesecu prošle godine su jednostavno UKRALI(!!!). Nisu ga platili ali su ga bez srama iskoristili. Nije možda najbolji ali im se je očigledno svidio jer ga nebi iskoristili. Ja sam inače uvjek bio uvjeren da kopiranje mojih radova meni treba biti samo stimulativna stvar-ljudima se valjda dopada zato kopiraju!. Ali zadnjih godina na žalost se je sve okrenulo. Netko "pametan" zarađuje na mojim idejama a ja bih od toga kao trebao živjeti i egzistirati. Mislio sam da će u ovoj hebenoj državi toga biti sve manje. Ali eto čuda od onoga za kojega se najmanje nadaš popušiš. I uopće nije bitno tko je to ljepio na autobus. Zakaj onda ne kopira design od Setre pa da vidimo kad ga neko skuži u Njemačkoj !!!
Totalno razočaranje u jednu veliku firmu. Ali na žalost ni prvi ni zadnji sa kojima će stvar rješavati "pravna" država. IDEMO DALJE!!!

hochdecker

imaš pravo, nije ti baš ni najbolji rad..., ali za ovo skidam kapu!!!!!!!!!!!!!

Citat: slaviša  u Lipanj 01, 2009, 14:19:06

slaviša

ma stvar je u tome da se je to prihvatilo kao rješenje. Opet kažem ukusi su različiti i nikad u designu nemogu svi biti zadovoljni.  Ja sam od svih svojih ideja zadovoljan sa max. 10% realiziranih. Ali znaš kako se kaže: VEŽI KONJA GDJE GAZDA KAŽE PA MAKAR I KREPAO (konj a ne gazda). A sa druge strane kad pomisliš nakon nekon nekog ljubav prema poslu pada u drugi plan a svi radimo za novce!!!

Slavuj

FitzTN

dialogos

Potpuno te podrzavam za ovo sto stice ''kradje'' ideja. A sto se tice samog dizajna , ona stara o ukusima se ne raspravlja.

mate

Gbr.186 danas u Sl.Brodu...

Tomek

U Zagreb danas popodne iz Dalmacije stigao S415HD 8735BF.
Za Split pak otišao pun S417HDH

Neki izlet(mislim da su bili planinari) dovezli su pak sa gbr115, gbr184 i Temsom gbr103

goranxxx

186 vozio KUD Bratinečko srce iz Bratine u Slavonski Brod, a 103, 184 i 116 planinare iz Zagreba na Gerovo,Parg,Čabar i Tršće ;) ;) ;), 60 planinarski pohod
SETRA 417 HDH

Slavuj

Tomek

ZG1036BM u akciji prema Bosiljevu

26.06.2009.

vipdriver

vipdriver