Livno bus - rasprava i novosti

Autor ist, Prosinac 21, 2007, 11:03:03

ist

Da, lapsus. Nije mail, nego post. Vau.
Kakav dokaz? Fotoapart nemam. Možda otisak prsta vozača autobusa? Već sam i Eri rekao kada prometuje Rezićev autobus, a nerijetko srijedom i subotom noću bude parkiran ispred motela Dalmacija u Trilju. Ili da ga netko čeka četvrtkom i nedjeljom u 9 Livnu. Ili, jednostavno, nazovi Rezić Reisen (imaš brojeve na netu) ili Livnobus na 00387 34 203 415, pa se sam uvjeri

tamlover

Citat: ist  u Travanj 17, 2009, 09:48:13
Vau.

Tebi je očito do svađe il misliš da te se ne smije ništa pitat...
OK Rezić ima autobus - nemoj da više neko posumnja u to na ovom forumu  ;D. Hvala.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tamlover

***Nastavak ovdje nakon napunjenih 15 stranica u prošlom topicu***
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

np

np

jucer je vozio snovim MAN Lion's coachom kupljen od F-toursa za Zurich.
vidio sam ga kod svetog roka oko 14 sati u guzvi :)

ist

Da, već neko vrijeme novi MAN drži tu liniju. Ranije ju je držala scanija 836-M-418 koju pokušavaju popraviti u kombinaciji s Rezićevim busom

np

svaki put kad vidim Livno busa da vozi za CH uvjek isti vozaci voze
pa jeli se oni obce ikad minjaju ili svaku nedjelju ista voze?

ist

Nisu uvijek isti, u MAN-u su dvije posade koje se mijenjaju - jedna ide četvrtkom, druga nedjeljom.
Kad je Rezićev bus idu jedan livanjski i jedan Rezićev šofer

bus 1

voze le se jos marbuse za medunarodne linije

ist

U pravilu ne. Za Švicarsku ide MAN, a za Dortmund scanije - srijedom 194-J-489, a subotom 836-M-417

bus 1

a gdje te soferi prinoce kad voze za CH ili DE?

np

Citat: bus 1  u Svibanj 05, 2009, 13:10:29
a gdje te soferi prinoce kad voze za CH ili DE?

a valjda u busu negdje

erobuss

Stvarno, dajte malo ozbiljnosti. Tko još spava u autobusu na međunarodnim linijama? Hallo ljudi, spustite se na zemlju.

TOMAZY

spavaju u jednom malom hotelu,isto gdje spavaju vozači od GLOBTOUR-a,AUTOHERC-a,BAKIĆ-a i ostalih :)