Stubaki prijevoz, Strmec Stubički [KR][DA]

Autor autobusi.org, Prosinac 04, 2007, 15:54:15

stubakit@htnet-dsl

Da registarske oznake su promjenjenje - razlog u Srbiji su nam prve ukrali :'(

ivek driver

pa da se nadovezem dragi kolege kakav vam je gušt radit kad morate kopati vinograd gazdi  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)

elvis

Citat: ivek driver  u Veljača 12, 2010, 13:36:50
pa da se nadovezem dragi kolege kakav vam je gušt radit kad morate kopati vinograd gazdi  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)

I vise je nego ocigledno da tebi smeta njihov gazda,a stubakit@htnet-dsl je lijepo objasnio kakav je nacin rada u njihovoj firmi,ne znam samo sta vidis u tom provociranju,ili reci odmah sve sto imas reci ili suti,a ne ovako kako ti radis

Eurobus av120

stubakit@htnet-dsl

Hm mislim da ne , samo zavidan koji ne može kod nas raditi jer ga gazda neće ha ha...

mate

U srijedu u Sl.Brodu Tourismo dovezao kosarkase Cedevite na utakmicu

mate

mate

maher03

vise ne vidim setru cudim se gdje je ???
MaHer03

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

dado1979

Citat: elvis  u Veljača 12, 2010, 13:50:04
Citat: ivek driver  u Veljača 12, 2010, 13:36:50

I vise je nego ocigledno da tebi smeta njihov gazda,a stubakit@htnet-dsl je lijepo objasnio kakav je nacin rada u njihovoj firmi,ne znam samo sta vidis u tom provociranju,ili reci odmah sve sto imas reci ili suti,a ne ovako kako ti radis
Nisam upućen al ne vidim ništ lošeg u tome da čujemo i pozitivno i negativno,i ja bi kopal gorice ak mi plate a ak je to uvjet da radim onda neznam al obojici fale bitne svari u prići.

stubakit@htnet-dsl

Što se tiće gorica nas je 12 zaposlenih u firmi a gazda i nema gorica , več gazdarica i kad nas pozove ako smo slobodni svi se rado odazovemo jer tamo se uvijek nekaj peče ili u pečenjari ili na roštilju.
Nikad nas nitko ne prisiljava na ništa što sami ne želimo , naše privatno vrijeme je samo naše i koristimo ga kako želimo.
A kad bi svi koliko nas ima kopali u goricama pa več bi iskopali te gorice van. ha ha  good_boy, toliko o tome

ivek driver

good_boy pozdrav iz Ljubljane dragim kolegama iz stubaka od mene ;) ;) ;) ;) ;) ;)

stubakit@htnet-dsl

Lijepi pozdrav i tebi od nas iz Poreća, Belog Manastira , Praga što ti više paše ;D