Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

Tomek

A gdje je nestao Starliner N516SHD s tim registracijama?

mate

Citat: Tomek  u Veljača 10, 2010, 14:52:26
A gdje je nestao Starliner N516SHD s tim registracijama?

Mislim da je netko od forumasa napisao da je nacuo da je taj Starliner imao prometnu nesrecu, sto je nazalost istina :(

Tomek

Gdje? Jel jako? Će u prodaju ili je tako jaka bila da u rashod?

mate

Ne znam ni ja puno detalja, samo znam da je bila prometna nedaleko od garaze, te da je bus dosta nastradao i trenutno stoji u garazi, daljnju sudbinu ne znam :(

Majstor

Da to je onaj koji nije za prepoznati / dobro je skršen /
Samo mi sudite pošteno !

elvis

Sta je udario pa je tako razbijen...mozda ga kupi Herc-tours,sumnjam da ga oni ne mogu srediti

Majstor

Sletio s ceste na bok vozio po boku do mostića koji je onda malo razmontirao
Samo mi sudite pošteno !

mate

Eto nazalost, sad se zna sto je tocno bilo s ovim Starlinerom, a bus je bio predobar, iskreno nikad nisam htio previse pitati gazdu sto je tocno bilo, jer mislim da nije ni njemu bilo lako kad se to dogodilo, tako da ja nisam znao nesto previse o ovoj nesreci, nego samo ono sto sam cuo

n5218shd

Da. Bus je totalno slupan,stoji u garazi.....
imam slike ali mislim da nije u redu da se takve slike stavljaju

TomoM

Takvih slika već ima na forumu. Iskreno mene baš zanima na što sad liči.
Ali ti odlući.
i da, svakako pitaj gazdu.  To je najpoštenije. :-)

Tomek

U slučaju da misliš stavljati pitaj prvo gazdu šta o tome misli ;) da ne bi bilo nekih problema. Ugl. imali smo dosta slupanih autobusa na forumu, ali naravno, nije to uvijek naišli na pozitivne komentare matičnih tvrtki.

conecto

A dobro, događa se i najboljima, ne bi trebalo biti razloga za ljutnju. Posao je takav, stalno na cesti, nekad se jednostavno mora dogoditi i nešto loše teorijom velikih brojki tj. prijeđenih kilometara...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

n5218shd

Ne slike neidu gore.Mogu samo reci da osim translinera u s. bus stigao je i jos jedan  euroliner troosovinac i kombi sprinter ....NIsam u Brodu ali neznam kako ga ve forumasi nisu uhvatili...

TomoM

Citat: n5218shd  u Veljača 11, 2010, 02:34:34
Da. Bus je totalno slupan,stoji u garazi.....
imam slike ali mislim da nije u redu da se takve slike stavljaju

A šta si uopće onda spominjao slike.  Trebao si pitati gazdu i staviti ih ako ti dozvoli, a akonisi mislio nemoj ni spominjati.

Ili nek ti se ljudi jave pa pošalji na mail.

Majstor

Čovjeeće auto je u garaži privat da je htio na netu Gazda ga bi sam stavio imajte obzira za privatnost
Samo mi sudite pošteno !