Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

mate

Ex. Postbus ekipa je u velikoj mjeri obilježila prošlu godinu u Slavonija Busu, a vidjet ćemo hoće li se isti trend nastaviti i ove godine...
Od mene 0065 ulovljen danas u SB

mate

Još jedan Regio na čekanju TP

mate

Novost u SB je i ovaj Crafter SB-0129-NG

Doki21

0000 danas u snježnom Vukovaru

mate

0122 i 0123 u SB

Doki21

Ne tako čest gost danas u Vukovaru

mate

mate

Idemo i dalje s novostima...
Inače koliko čujem kroz priču, već drugi dan školskog prijevoza u BPŽ su uočeni neki problemi - pr. pojedine škole se ne voze s dovoljnim brojem autobusa prema natječaju (tipa voze 2, a po natječaju trebaju 3), više autobusnih trasa iz pojedine škole je spojeno u jednu ili dvije (iako je natječajem bilo propisano drukčije)...Navodno da je sve to posljedica toga što SBu fali vozača za uspješno obavljanje posla, jer očito ne može s ovim brojem ljudi trenutno ukomponirati redovni linijski prijevoz BPŽ + školski prijevoz u BPŽ + HV prijevoz + sve ostalo mimo BPŽ (izleti, međužup linije...)

415 ul

Kronicni nedostatak vozaca je u svim takvim firmama

Majstor

Ima u Sl busu vozača čekaju drugi tjedan i svoje autobuse
Samo mi sudite pošteno !

sniff

Odakle Slavonija busu kapital da se mogu nagurati svugdje svakome u posao ?

Doki21

Kolega čemu čuđenje ipak je ovo naša lijepa Hrvatska gdje svatko može sve

ante_os

Nije mi jasno ovo, ako se ne pridržavaju onako kako je navedeno u natječaju, zašto su se uopće prijavljivali? I ako se to ubuduće bude ponavljalo trebao bi se raskinuti ugovor zbog ne poštovanja istog. No, pretpostavljam da se radi o tome da su oni te rute sebi pospajali kako bi uštedili npr. u gorivu, a mislili su da se neće primjetit.

Doki21

Zato što žele držat monopol a nemaju ni kapitala ni sredstava što materijalnih (vozača i autobusa) što novčanih ali neka samo nek oni rade ovako pa će polako ljudi počet raskidat ugovore...dobro je kolega mate reko završit će oni ko I Črnja,polako njima dolazi kraj,sad se tek vidi...

415 ul

Da nemaju kapital to ne vjerujem, kolega Majstor je napisao da cekaju buseve, ocito im dolazi nesto, a Franjo nije ocito bezveze to uzeo, tu je lova, skole, prijevoz radnika, vojska, linije