Promet Makarska – fotografije

Autor maky, Studeni 21, 2007, 11:52:47

Paško

Tzv. Dugi kralj ::| je ovih dana puno češće na linijama

Ali, zato je tu i pravi kralj
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

IKAS

Mate i ovakav i onakav,ali su mu autobusi 1/1 po pitanju vanjskog izgleda.   bus123

COVIK

Citat: IKAS  u Ožujak 02, 2012, 09:49:26
Mate i ovakav i onakav,ali su mu autobusi 1/1 po pitanju vanjskog izgleda.   bus123

To nije Mate izmislija,on je to nasljedija od Promet Makarske,njihovi Tamovi,Sanosi,302jke,303jke su uvik bili čisti i uredni unutra i van,i bili su poznati po tome dok je Mate lovija klokane po Australiji.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

manoplan

Isto ovo što je COVIK napisao sam čuo od jednog bivšeg vozača Autotransa koji je sad u mirovini. ( Klokane mi nije spominjao  ;D)
Po njemu, Promet Makarska je mnogima bio uzor u održavanju vozila.
Svaki vozač je dužio svoj autobus, a isti bi ga čekao u garaži u slučaju da ide na godišnji ili bolovanje.

COVIK

Citat: manoplan  u Ožujak 02, 2012, 20:17:28
Isto ovo što je COVIK napisao sam čuo od jednog bivšeg vozača Autotransa koji je sad u mirovini. ( Klokane mi nije spominjao  ;D)
Po njemu, Promet Makarska je mnogima bio uzor u održavanju vozila.
Svaki vozač je dužio svoj autobus, a isti bi ga čekao u garaži u slučaju da ide na godišnji ili bolovanje.

To sam napisa iz osobnog iskustva,uvik sam se s guštom vozija s makaranima,u njihovim je busevima bilo ko u apoteci za razliku od npr AP Imotski u kojima si imao raznorazne miomirise da ne kažem smradove a i usluga vozača i konduktera im je bila na nivou s kojim se i danas mnogi ne mogu usporedit.

tomekk

Svejedno šta je Mate to možda naslijedio ipak je on to mogao pokvarit, no pohvalno šta je održavanje na razini...
Evo večeras MAN u Zagrebu:

RIP Grga

manoplan

Slažem se s tobom. Autobusi izvana i iznutra vizualno besprijekorni, ali ako zavirimo u temu ''Kvarovi autobusa'' ...  buljimir

tomekk

To je moglo bi se reći normalno s obzirom da kupuje autobuse koji su stari po 10, 12 godina...
RIP Grga

Tomek

Euroliner/3 danas u Zagrebu

Paško

Mali Kinez se izgleda ne gasi
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

manoplan

Danas je linija iz Makarske (sa predviđenim dolaskom u Zg oko 13:40) kasnila gotovo 40 min. To i nije nekakav problem, ako se uzme u obzir da je bila teška nesreća na A1.
Međutim, ispalo je da isti taj autobus(?) treba voziti liniju za Makarsku tj. Metković sa polaskom iz Zg u 14:00, pa su ljudi čekali skoro pola sata na peronu.
Ako su već tri autobusa na parkingu kolodvora, nije mi jasno zašto nisu uputili jednog na tu liniju u 14:00  ???

COVIK

Mali se ping-pong čuje ko drobilica ;D

COVIK

Tlimfocit