Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

Sonja

Citat: tomekk  u Svibanj 20, 2009, 09:43:15
Citat: Sonja  u Svibanj 20, 2009, 08:19:12
Cija je ovo setra 215 reg oznaka DU 801-CL  ???
Mislim da joj na tabli iza sofer sajbe pise za potrebe HZ-a.

za ovu setru sam ja već bio pitao neke forumaše iz Dubrovnika na chatu no nisu znali.Znao sam je viđati u zadnje vrijeme u Varaždinu ujutro oko pola 7. Ako se dobro sijećam, na vratima nema nikakve natpise vlasnika.

Danas sam ju srela u Brezovi, smjer Zabok prema Krapini.
Prije par tjedni je u Krapini kod glavnog kolodvora isto bila bijela setra s DU tablicama, ali neznam dal je to ta.

miky

To je Setra S 215 HD bijele boje, vlasnštvo MATUŠKO PROMET, a sad je koristi i valjda će je kupiti KROKO...

erobuss

Kralju, valjda su u autobusu sjedala, a ne stolice.

Inače, u ovu temu stavimo fotku pa onda pokušavamo odgonetnuti o čijemu se autobusu radi. Drži se toga  ;)

Tomek

Ovaj TAM stoji bez registracija u Đakovu

5AR

Danas sam vidio ovaj autobus Setru koji je potpuno bijeli, nizak i ima jednostruka vrata, ali nisam siguran da li je S415GT ili S416GT, reg. ZG-7516-DU

i još jedan Tam B3 090 koji je slikano u kolovozu 2008.

Sonja

Citat: zlikowszky  u Svibanj 17, 2009, 20:31:52
Citat: manoplan  u Ožujak 27, 2009, 20:13:00
Jedan Skyliner bez ikakvih natpisa ''cirkulira'' po Zagrebu

Ovaj je bus svojevremeno imao karlovačke registracije. Mislim čak da ga već imamo na forumu, ali ubijte me, ne sjećam se....

Ovaj bus je od Erdelja prijevoz.

Tomek

Jučer u Zagrebu, a danas u Samoboru viđen tamno plavi Neoplan CItyliner N1116/3, dakle rijetka zvijerka registracija SB456ED. Čiji je to?

mate

Tomek...da li onaj TAM bez registracija mozd nije smjesten u Đakovu kraj OMVove benzinske pumpe...mislim i tamo ima jedan ovakav isto iza ograde vidim ga svaki put kad idem za Osijek ili Brod...

a ovaj Cityliner i mene muci ciji je...ja sam ga prije par dana vidio imao je ZG registracije, da bi ga neku vecer vidio s brodskim registracijama,samo bio je mrak pa nisam vidio ciji je...probat cu sto prije saznat... ;)

Tomek

Da, TAM je u Đakovu, u pravu si ;)
Nego sa autoputa sam vidio dok sam se vozio u smjeru Slavonije s desne strane jedan Neoplan MiM tours, ZG registracije?
Isto tako prije 2. skretanja za SB s lijeve strane su sparkirana dva stara autobusa, ali nisam u brzini uspio identificirati koji su.

mate

e ako se ne varam ta dva busa si vidio dakle prije izlaza Sl.Brod - istok...a radi se o starom Mercedesu (mislim bijelom) ljubicastom MANu...to se nalazi na izlazu iz grada...a autoput prolazi kraj tih buseva...ti busevi nisu vise u funkciji...samo stoje u privatnom dvoristu, zato nisam ih jos uslikao (jer nisam nikog nasao da pitam)...

mate

Citat: Tomek  u Lipanj 02, 2009, 22:57:01
Jučer u Zagrebu, a danas u Samoboru viđen tamno plavi Neoplan CItyliner N1116/3, dakle rijetka zvijerka registracija SB456ED. Čiji je to?

e ovako danas sam uspio vidit tog citylinera, to je novost u voznom parku VB Toursa... ;)
nazalost zbog jakog vjetra nisam uspio ga uslikat...

shef

Bijeli Otoyol Eurobus E31.17 reg. oznaka RI-407-OI, bez ikakvog traga vlasnika?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Citat: manoplan  u Svibanj 31, 2008, 14:18:47
Netko je kupio novog Travega  :D

Nakon skoro godinu dana danas sam uspio vidjeti ovaj Travego sa naljepnicama sprijeda Mandi tours. To im je znači drugi novi tj. redizajnirani model kakav u HR. osim njih nitko nema.

erobuss

Citat: Tomek  u Lipanj 21, 2009, 22:11:09
Nakon skoro godinu dana danas sam uspio vidjeti ovaj Travego sa naljepnicama sprijeda Mandi tours. To im je znači drugi novi tj. redizajnirani model kakav u HR. osim njih nitko nema.

Mandi ima ovakva dva kao na fotki iznad? Pitam jer je novi Travego doživio redizajn kao i Setra S 400. Britve oko šajbe su sakrivene, maglenke su okrugle, smanjen je broj vrata na bunkeru...

Berlingo

Ja stvarno neznam gdje bi ovo stavio pa neka me moderatori isprave.Ovo jos nemam u svojoj kolekciji slika.Zato sam ga jucer slikao i vidim da se vozi jer mjenja mijesto parkiranja.