Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Shole

Pitaj boga šta je vozilo popodne ako su 620 i 607 bili na linijama 2 i 5

ikar

Još malo pa će iznajmljivat auta od Transa da bi se pokrpalo sve... (A nekad je ljeti obratno bilo)

Shole

Podhitno nam trebaju podvozari barem za školski prijevoz ili neku izvarednu koja uleti slučajno.  Živo me zanima šta će bit 5.9. kad počne škola, al ne zbog samog voznog reda, nego zbog činjenice da se preuređuje OŠ Srdoči i da će se svi učenici prevoziti u druge škole po gradu.  Da mi je znati čime ćemo prevesti 700 i nešto djece.  Sa 3 Regia sigurno ne (3 već voze Bakar i Kostrenu)

ikar

Oni SU313 od Transa bi sjeli ko budali šamar za to!

tramvajac 92

Možda bi bio bolji 1098 (SG313)

ikar

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 23, 2011, 11:21:27
Možda bi bio bolji 1098 (SG313)

Prodan iz APP u Brione!

Klanaman

Citat: Shole  u Kolovoz 22, 2011, 21:13:30
Podhitno nam trebaju podvozari barem za školski prijevoz ili neku izvarednu koja uleti slučajno.  Živo me zanima šta će bit 5.9. kad počne škola, al ne zbog samog voznog reda, nego zbog činjenice da se preuređuje OŠ Srdoči i da će se svi učenici prevoziti u druge škole po gradu.  Da mi je znati čime ćemo prevesti 700 i nešto djece.  Sa 3 Regia sigurno ne (3 već voze Bakar i Kostrenu)
Učenici će se  najvjerojatnije voziti s gradskim busevima linije 2. Već su u izradi posebne karte za njih.

ikar

Samo još oni fale u jutarnjoj špici na L2. Nije mi jasno kako sa već popunjenom linijom misle prevesti 700-ak učenika?

NP-549

Citat: Klanaman  u Kolovoz 23, 2011, 18:30:03
Citat: Shole  u Kolovoz 22, 2011, 21:13:30
Učenici će se  najvjerojatnije voziti s gradskim busevima linije 2. Već su u izradi posebne karte za njih.

Učenici će se prevoziti posebnim autobusima.  Kako će to bit rješeno s obzirom na zakonske propise to neznam, ali redovnom linijom 2 neće sigurno !

Berlingo

Biti ce od ponedjeljka dosta posebnih voznji radi skole Srdoci. Nizi ce razredi ici do jedne skole koja je malo nize dolje, a ovi stariji skroz u grad do O.S. Nikola Tesla. Prijevoz je organiziran s ex. carine u Srdocima. Vise o svemu na Osnovna škola "Srdoči" Rijeka - Naslovnica.

SaNjIn

jučer-prekjučer je na radiju bilo da će se od početka ove školske godine vršiti pojačana kontrola školskog prijevoza dijece do škole tj s čime i kako ih voze ako sam dobro skužio i to u cijeloj državi.. :) a sad kolko ima u tome istine vidit ćemo..

Shole

Ono što Autotrolej vozi je sve u reguli.  Nema te sile da se pošalje neka krama na školu. 

kico101

Volio bih da mi neka šlapa od ovih što donose zakone objasni, u čemu je tolika razlika između ugovorenog školskog prijevoza i recimo redovne linije poput 18C ili 20A, na kojima može vozit recimo 412 i slični. Pa u najvećemo postotku na redovnim linijama se voze djeca, ali ona nisu toliko bitna i mogu se voziti u starim kramama zajedno sa brazilcima i drugim opasnim stvorenjima. >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Klasična rupa u zakonu.  Proglasi nešto linijom i možeš vozit s bilo čim

ikar

Citat: Shole  u Rujan 03, 2011, 10:14:35
Proglasi nešto linijom i možeš vozit s bilo čim

A i to diktiraju jedinice lokalne samouprave, sigurno je jeftinije subvencionirati liniju nego plaćati Ugovorenu vožnju.