Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

mivano

Citat: Bocko  u Kolovoz 15, 2012, 13:36:25
Čudni su displeji.
Na nekima francuski ključ, dva s "Autotrolej", jedan s Izvanredni prijevoz a na jednom je pisala garaža lol.
Svi imaju dolje pločice na kojima piše Trsat-Željeznički

Znam da se jednom godišnje koristi, ali zašto ne isprogramirati display za to (a i za DIP Klanu koja se svaki dan koristi)?

MAKI

dobro to nego mi sad nije jasna jedna stvar idem ja popodne doma i dođe mi Trsat-Željeznički kolodvor-Trsat koji se šlepa iza pretrpanog 709 na dvojci i uđem ja u njega i u Cindrićevoj pretekne 709 i dođe na Piramidu.Zamalo promaši stanicu da pred njega nisu istričale gospođe da bi se ukrcale.Uđu one šofer njurga da on ne staje do Trsata nego da samo staje za dole(mislim reći kupi putnike za dole).I još im kaže da im je iza normalan autobus.I tako na par stanica.Izgleda da je šofer slijep pa ne vidi pretrpani ali doslovno pretrpani bus(čak nisam ni ja mogao uć) iza njega.Valjda mu je bilo muka kupit putnike pa je htio ostavit sve 709 pa nek se još napuni jer nije dosta što je ovako pun.BRAVO ŠOFERI!!!!!!!
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Gore ih je čekalo još 10 puta toliko koliko ih je bilo u 709 i poslali su ovoga praznog tako da čim prije dođe gore. Samo kog vraga je onda stajao po stanicama i raspravljao s babama.  Mogo je skinut tabele i gas gore

MAKI

Znaći bolje je ostavljat putnike onome koji je prekrcaniji nego mu olakšat stvar do Trsata a poslije nek se dogovaraju kako znaju.Tako taj vozač ne olakšava stvari nego otežava svom kolegi.I kako su ujutro uredno kupili putnike do Trsata po svim stanicama i sve je bilo OK
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Shole

Ujutro se vozilo uglavnom "za gore" i nazad poluprazan, a popodne je krcato u oba smjera. Ako je zaškripilo na Trsatu i stvorio se veći broj ljudi treba čim prije poslat bus ili dva gore. A doć će čim prije tako što će ić prazni. Tih 10 baba koje čekaju za gore će se ugurat u 709 il nek čekaju onog sljedećeg.

MAKI

Nije ne baš bilo poluprazno al ajde kažem kad se ja nisam uspio utrpati kud će one takve njurgave u prekrcani autobus i zahtijevati od omladine da im se digne
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

NP-549

...

Ive

Umjetnički, nema što ;D

Bocko

Gdje je ovo? Tko, što i zašto je vozio tu  ;D

kico101

Citat: Bocko  u Kolovoz 22, 2012, 15:52:22
Gdje je ovo?
Prvi lijevi zavoj nakon mosta prema Omišlju.
Tko,
Gazda. ;)
Što i zašto
MAN ÜL364.
Na erodrom.

Valjda.

Btw, izvanredna fotka.

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Upravo sve to što je Kićo naveo, jedino za moje meteorološke pojmove malo spaljeno nebo kod zalaza, inače kadar odličan!

NP-549

713 u Monte Carlu

Boki651

Fantastična fotka i nadasve rijetka, ali ljepotan je na pravom mjestu :) Se zna kojim povodom je to bilo?

actros

...šta ovo nije pulska Verudela, i bivši hotel Histria?  ;D

ikar

Citat: actros  u Listopad 07, 2012, 11:52:47
...šta ovo nije pulska Verudela, i bivši hotel Histria?  ;D

I hrvatske zastave u Monte Carlu ;)