Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

kico101

Citat: echo  u Listopad 30, 2008, 22:56:27
Citat: kico101  u Listopad 29, 2008, 20:32:04
Ovako je to izgledalo u jednom našem brodogradilištu u jedno mračno jutro, mjeseca listopada 2008-prometnica uz istočnu obalu. S lijeve strane radione, desno obalne dizalice. Fotke su opaljene iz kamioncina u vožnji pri jakoj kiši, pa molim za razumijevanje glede/unatoč njihove kvalitete:

Stalno kritiziraš kvalitetu svojih fotki ali većina njih uopće nije loša - nije sve u tehničkoj kvaliteti. One prve dvije (455, 470) izgledaju kao noćna mora zaposlenih ljudi: Romantično
kišno-hladno rano jutro po zimi - ponedjeljak nakon sunčane i tople nedjelje.
Hvala što misliš tako, ali Nokia 6120 uz najbolju volju ne može dati nekakav rezultat. Ima jedinu prednost, a to je da je uvijek u džepu, a za Olimpusa sam presenilan da ga se sjetim uzeti kada je potrebno. :-[
Btw, brisači od kamioncina ne rade, pa kapljice daju umjetnički štih. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

kico101

Jutros u Lencu viđeni 421 i 422. Trećeg nisam ulovio. Ponovo stara garda. ;)

mivano

jučer oko 13:00 viđen 535 sa školskom pločom u Vukovarskoj kako ide prema gradu, vozio ga šole sa 611

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mannas

Danas 417 i 418 imali posebnu voznju za Kantridu !

lukica

Citat: shef  u Studeni 17, 2008, 15:46:11
682 za Vukovar
dali je možda uz njega išo i 685?, ja mislim da je :)

kico101

kico101

Od danas ponovo uspostavljena linija 3.maj-Lenac ( udokovana novogradnja 706 u dok 11 ). Danas došao samo 602 i čamio na vezu 3 par sati dok se sa broda nije iskrcala posada od 20-tak ljudi. Fotkao ja, ali mobitel nije imao sreće, završio u moru, pa sam morao po novi. ;D

Shole

C.P.R  nije pomogao?
Šteta, baš su morale bit cool slike sa veza 3

kico101

Citat: Shole  u Siječanj 01, 2009, 16:57:07
C.P.R  nije pomogao?
Šteta, baš su morale bit cool slike sa veza 3
Nadam se da će biti još prilike ( iako sam na delu tek 07.01. )

NP-549

Posebna vožnja za udrugu umirovljenika "Šćap".   Izlaz isključivo na zadnja vrata.

Boki651

Hahaha jako dobro, baš sam se nasmijao. ;D

SaNjIn

danas oko 11.15 (06.02) 662 parkiran na raskrižju di se ide za bazene na kantridi sa natpisom posebna vožnja i spuštenom tablom za djecu

lukica

da i ja sam ga vidio u gradu i dok je krcao djecu kod škole Nikola Tesla

mivano

565 viđen danas oko 9:30 s pločom povremeni prijevoz kako vozi djecu iz Osječke u grad