Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

MAKI

U nedjelju sam vidio 607 na Trsatu šta je tamo radio nemam pojma
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Izgleda da Autotrolej više ne vozi aerodrom. Danas oko 11:00 viđen u Kostreni MAN od Gaje Križpolje s novom Autotransovom tabelom Zračna Luka Rijeka
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Ne vozi zato jer nema čime voziti.  Regio služi za školski prijevoz, i nemože se ugovorit posao sa Zračnom Lukom i onda da se desi da nemaš što poslat, a izgleda da se ne namjeravaju šalit sa školskim prijevozom jer se masovno otkazuju sve potencijalne ugovorene vožnje (osim vikenda).

Zar se stvarno nitko u Autotroleju još nije sjetio da u 5 Lion's Classica ubaci visoke stolice umjesto onih plastičnih !!??

Time bi se zadovoljili svi kriteriji za školski prijevoz, a Regio bi slobodno mogao vozit ugovorene vožnje kad ih ima.  Investicija od par tisuća kuna, a jako brzo bi se isplatila.  Sa tim Classicima bi čak mogli vozit i neke kratke ture ugovorenih vožnji npr. neke nogometaše s Grobnika u Opatiju i slično, a s obzirom na stanje TAM-ova mogli bi potegnut i do Zagreba kad se vozi Armada.

Berlingo

Iz pouzdanih izvora saznajem da ce trolej biti sutra (subota) u Golubinjaku.A vi sanajte koji su busevi bili.

Berlingo

Danas su me iz firme poslali na Kukuljanovo po robu.Vozio sam kroz grad nebi ki st zanimljivo slikao pa Vezica,cvor Draga...I kako se silazi na brzu cestu,ispod trase sedmice iznenadjenje. 25 Rijeka.Penje se prema Vezici.Jesam li ja to dobro vidio i ako neko zna o cemu se radilo?Vrijeme oko 9.00,9.15.

ikar

Danas se asvaltira u Dragi pa su vozili 25 i 26 preko autoceste. Do Sv. Jakova su bili dodatni polasci!

421

Danas na istočnom parkiralištu ZV viđen Regio iz zadnje isporuke !
Zna li tko išta o tome?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ikar

Koji citari? 715, 717, 723 normalno viđeni na linijama...

kico101

Na liniji 3.maj-Lenac danas viđeni: 423,496,562,563 i 582.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

LuckyLooser

I 587 došao pokupit zadnju turu radnika u 17:30.

Shole

Šta je to neki zglobni brod u Lencu da toliko ima tih radnika?

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Par kadrova iz Lenca sredinom mjeseca srpnja-trećemajci za novogradnju 707.
563 u više poza:

Gužvanje sa 496 ( nervozni račina ;D ):

Peron kod pogona -DiUT-AKZ:

496 u ladovini:

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Mali brzinski report sa Trsata. Čini mi se da ove godine sve protječe ok, iako je zaista velika gužva i mnogo hodočasnika. Autobusi zaista imaju male intervale prolaska, ali su usprkos tome prepuni. Izgleda da je dignuta velika većina pričuva, jer koliko sam uspio uhvatiti Trsat - Željeznički kolodvor voze 423,436,452,454,497,499,536,562,614 i 615 a možda i još poneki. Od redovnih na jedinici vidio sam samo 591 i 566.

(c)Teutonic

ikar

Citat: shef  u Kolovoz 15, 2009, 10:13:44
Mali brzinski report sa Trsata. Čini mi se da ove godine sve protječe ok, iako je zaista velika gužva i mnogo hodočasnika. Autobusi zaista imaju male intervale prolaska, ali su usprkos tome prepuni. Izgleda da je dignuta velika većina pričuva, jer koliko sam uspio uhvatiti Trsat - Željeznički kolodvor voze 423,436,452,454,497,499,536,562,614 i 615 a možda i još poneki. Od redovnih na jedinici vidio sam samo 591 i 566.

Danas je na redovnoj 1/1a i organizirano je 7 ispomoći + 3 pričuve od 5.30 do 23.30.