Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

daMassa

Na 668 sam vidio da nema kod zadnjih vratiju pregradnog stakla. Jos se jedna zenska cudila i rukom prolazila kroz okvir ;D
Takodjer isti taj ima otcupan zmigavac kod prvih vratiju, dakle desni bocni.

Boki651

Danas u 654 nekakav reski isprekidani zvuk kod vozača, trajalo je sve to od Hosti do Fiumare, a onda je bilo:

"Gospodo prijeđite u bus ispred", a bus ispred... moj omiljeni 470, koji komfor, koje fotelje. :)

MAKI

danas 648 riknuo na voznji 14:40  tamo kod Kastva.Ponestalo nafte jer navodno nisu 3 dana tocili naftu.Dosao 618 preuzet putnike.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

amalok.95

Danas 611 ostao u kvaru na liniji 6 bio parkiran na stanici N.Tesle u smjeru Podvežice

ikar

U 11.30 - 611 na liniji 2! Si siguran da je taj bio?

zvone16

Citat: ikar  u Ožujak 22, 2011, 12:20:06

Ikar

i ja to mogu potvrdit da je na 2
ZvoneXp

mivano

Citat: ikar  u Ožujak 22, 2011, 12:20:06
Gospodin Marić danas duži 608.

Shole

autobus se ne duži danas, nego se danas vozi, a dužiti bus znači voziti ga svakodnevno i da ti uz ime u rasporedu piše taj broj

ikar

Citat: Shole  u Ožujak 22, 2011, 15:33:00
autobus se ne duži danas, nego se danas vozi, a dužiti bus znači voziti ga svakodnevno i da ti uz ime u rasporedu piše taj broj

Kriva formulacija ;)  Ali u stvarnosti od jučer duži 608!  611 - rezervni bus

Berlingo

A majku mu, nisam vidio (ili nisam dobro gledao) oznaku linije. Ali bio je u Nikole Tesle. Mozda cekanje da se ode na liniju? Da li je to moguce?

amalok.95

Neznam točno u koje sam ga vrijeme vidio ali sam siguran 100% da je na displayu pisalo 6 PODVEŽICA

ikar

Danas 468 na prekidnoj 8ci u kvaru oko 14h kod KBC Sušak...

zvone16

Steta 601 nesto mu se desilo danas na Fiumari sa 8A ide ono glas neki ko da je krepo full cudan niedan sg240 ili su240 nema takav samo sta ne krepe
ZvoneXp

Shole

neće taj krepat, bez brige. ide ko zmaj, najbolje od svih  su240

little-perfect-fairy