Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

ikar

Citat: zvone16  u Studeni 22, 2010, 14:23:08
danas 607 prilikom ispomoci sa krasice produzio je do praputnjaka di je pokupio putnike koji su isli sa ovim koji ide u 6:35 jer se pokvario neznam koji je GBR

Najvjerojatnije 632 (trebao bi voziti). I kako su se uspjeli natrpat svi?

ikar

Danas u 13.00 na Trsatu ostao 722 u kvaru. Nije htio upalit... Već je par puta ostao u kvaru zbog istog problema u zadnje vrijeme.

zvone16

Citat: ikar  u Studeni 22, 2010, 15:04:40
Citat: zvone16  u Studeni 22, 2010, 14:23:08
danas 607 prilikom ispomoci sa krasice produzio je do praputnjaka di je pokupio putnike koji su isli sa ovim koji ide u 6:35 jer se pokvario neznam koji je GBR

Najvjerojatnije 632 (trebao bi voziti). I kako su se uspjeli natrpat svi?

632 ide sa Hreljina u 6:55 u grad, pa nije bilo tako strasno, jedino glupe babe iz drage stalno seru**
ZvoneXp

Ruske

Citat: ikar  u Studeni 24, 2010, 18:30:52
Danas u 13.00 na Trsatu ostao 722 u kvaru. Nije htio upalit... Već je par puta ostao u kvaru zbog istog problema u zadnje vrijeme.

je to on?

slucajno sam ga uhvatio na gradskim kamerama...

kico101

Koliko ja vidim ovaj ne dolazi iz smjera Trsata. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

A uz to ovaj ni nema klimu, a i neće ga po noći šlepat kad se usred dana pokvario.

Tomek

Ti Citari su stvarno sramotni, mislim, kad čovjek pogleda koliko se kvare, em u Rijeci, em u SPlitu, em u Zagrebu, prema njima je Citelis barem što se tiče kvarova avion(doduše izrada je tako-tako, ali bar voze)..
Ono što se Mercedesu događa zadnjih 15-estak godina sa osobnim automobilima gdje je kvaliteta rapidno pala, očito je ista stvar i sa autobusima, barem ovim gradskima.
405-ice se ne mogu uopće staviti u istu rečenicu sa Citarima.

tramvajac 92

Citelis se nema kad kvariti kad stalno stoji u garaži..

Ruske

Točno, nije to novi citaro, zabunio sam se, ali sam mislio da je stajao negdje na skoljicu ili gdje god, pa ga navecer nose u garazu dok nema puno prometa...bo

Shole

Ne NOSE ga, nego ga valjda VOZE.  A za Č i Ć nebi tolko cjepidlačio, al ti brate mili nemaš nijedne kvačice na nijednom slovu. Daj malo poradi na pismenosti.

Ruske

dobro, pogreska je nose/voze, ali ovo za čćžšđ mi je glupo...pisem bez kvacica jer mi je takva navika od uvijek, plus sta masu programa u kojim sam radio nisu primali hvratske znakove...a kad pisem sluzbene dokumente naravno da cu pisati kako treba...

mivano

jučer 700 krenuo za Lokvu u 15:15 i ostao pokvaren kod stare škole na Drenovi

5AR

MB Citaro

mutna je slika pa se ne vidi ali pretpostavljam da je to  bus123 gb 646

Shole

649 je jučer došlepan u garažu (sa linijom 12).  Ako ne da su šlepali obadva tokom dana