Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

superhik

Ma nismo ni tamo. Koda nas nema više ni govana.  I za to treba najprije dignut nalog pa onda čekat u skladištu.

dragec52

Haj.Danas sam saznao o kojem kolegi je riječ što se tiče "lomljenja prstiju" i sa njim obavio "informativni" razgovor ali sam prste držao u dubini svojih đepova. Vrag zna možda i meni slomije srednjak. E pa članstvo ovako mi je kolega ispričao i to je za mene istina i samo istina. Mulac / nije čak niti drkađija/ poslije upita pokaza i smirivanje divljanja po onom malom,malom busiću pokaže mu srednjak. Kolega mu priđe i vaspitno nastupi -Nije to lijepo i tralalalala i mulac izađe i ponovo potvrdi radnju i pobjegne. Ali doma ispriča svoju priču , naravno sasvim spuprotno i gnjevni tatica telefon i nadoda još toga da sve bude još uvjerljivije, dojavi "tužibabi" i onaj brbljavac to još zasoli i zapapri i evo ti ježeve muke za mog poštovanog kolegu. Dobije broj telefona od roditelja, nađu se i vidi vraga poznaju se, djeca im idu u isti razred. Kolega se izvini, ispriča svoju priču i zaglade stvar. ALI on je danas morao pisati izjavu i vaditi se iz septičke zato što je skrenuo pažnju na ponašanje mulca od 11 godina.  Radi se o vozaču koji nije sklon ekscesima i koje kakvima ispadima, i ima vrlo lijepu suprugu  ;D. Ma poštovano članstvo sve je to pizdin dim od posla. Dođeš odraditi svoju smjenu i naiđe budaletina i sve razjebe, pokušaš skrenuti pažnju na nepoželjno ponašanje i evo ti vraga opravdavaj se, izvinjavaj se ocu koji sam kaže da nezna kako da izađe na kraj sa sinom???? Iskreno se nadam da naše rukovodstvo  neće poduzimati nikakve stegovne mjere protiv njega i zagorčati mu prosinac.

5AR

Nadam se da će opet poslati pismo na tužibabu sa raspletom događaja i ispričat se za nanesenu štetu s tim da se i voditelj ispriča.

mivano

Jesu li spremne zimske gume za ponedjeljak (ako je vjerovati prognozi)?

http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14317

mivano

Citat: mivano  u Prosinac 15, 2011, 21:03:15
Jesu li spremne zimske gume za ponedjeljak (ako je vjerovati prognozi)?

http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14317
Jutros je bilo snijega u prigradu. Čini se da nije bilo problema. Na Drenovi nije bilo posipanja ceste.

ikar

Počele nove uniforme stizat! Danas vidio prvi put i izgleda puno puno bolje nego stare na prugice, pogotovo s kravatom. Dizajn je inaće gotovo isti kao i stare Autotransove - jednobojna svijetlo-plava, a jedini detalj koji malo bode u oči je Autotrolej ušiveno u džep narančastim koncem (opet isto kao i ex-Transove) jer je prekričavo!

Ocijena 4,5/5

NP-549

Da,  košulje su baš OK, a ni kravate nisu čisto plave nego imaju nekakav mali uzorčić.  Definitivno za ljetne naručit ono Autotrolej u istoj boji ko i košulja.  Ono previše bode oči

5AR

Kad budu sposobni za onu zadnju rečenicu napisanu u članku. ;D

shef

Iz Novog Lista:
Citat:Na natječaj Autotroleja za nabavu opreme i održavanje sustava za naplatu putem elektronske gradske kartice i novog prometnog centra, vrijedan procijenjenih 18 i pol milijuna kuna, stigla je jedna jedina ponuda. Iako je natječajnu dokumentaciju prije mjesec i pol dana preuzelo čak trinaest potencijalnih ponuđača, sve je završilo rezultatom poraznijim i od pokušaja privatizacije domaćih brodogradilišta – na jučerašnjem otvaranju ponuda na stolu se našla tek jedna omotnica. Direktor »Autotroleja« Željko Smojver nije želio objaviti ime jedinog ponuđača, dok ne završi zakonom propisana procedura javne nabave, a slab interes za multimilijunskim poslom objasnio je riječima kako se radi o prvom implementiranju gradske kartice u Hrvatskoj.
    – Moguće je da su potencijalni ponuđači procijenili da je riječ o prezahtjevnom poslu, koji se uz to, provodi u Hrvatskoj po prvi put. Što god bio razlog slabom interesu, pred nama je postupak pregledavanja i ocjenjivanja ponude u zakonskom roku od šezdeset dana, nakon čega slijedi objava rezultata i žalbeni rok, kazao je Smojver.

Na pitanje kane li u Autotroleju zbog samo jedne pristigle prijave ponoviti postupak javne nabave, Smojver je odgovorio kako Povjerenstvo za procjenu pristiglih prijava prvo mora utvrditi je li i ova jedina ponuda valjana i prihvatljiva, a o daljnjim koracima će se odlučivati nakon toga.
    Elektronska naplata usluga prijevoza i novog sustava nadzora i upravljanja prometom u Autotroleju prvi je korak u realizaciji projekta gradske kartice koja će objediniti plaćanje i korištenje usluga komunalnih i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Rijeke, gradskih ustanova, socijalnih i drugih programa, uz mogućnost plaćanja komercijalnih sadržaja. Gradska kartica će, objašnjava Smojver, osigurati će optimalan sustav naplate i praćenje trenutne prometne potražnje...

Dakle, sve se natovarilo na leđa Autotroleja, a ona su sad nejaka i za svoju osnovnu djelatnost, a kamo li za uvođenje City Carda ili neznamčega...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Ko je vozio 713 jučer u 12:20 na liniji 21 za Brnčiće ? 

Isuse bože na šta je to ličilo (po priči iskusnog kolege, ne iz Troleja).  Pa taj as koda je jučer položio vozački. Turira i daje gas kad kreće kao da vozi Sanosa.  Dajte molim vas gospodo prometnici, koji god vozač da je to bio, nemojte mu više davat da vozi Regio jer me je sram da mi je to kolega.    Neću ni nabrajat dalje šta mi je sve opisao.

ikar

Nije bio 713 (koji inaće vozi) nego 681, a vozio je jedan koji je navodno instruktor!

Shole

Sad mi je sve jasno.  Još samo da ga pošaljete nekamo na izvanrednu vožnju da nas lijepo prezentira

ikar

Na prozoru prometnog ureda na Fiumari pojavio se ekran na kojem se vrte vozni redovi svih gradskih i prigradskih linija. Odlično, samo šteta što nije touch screen da sam biraš liniju, ovako moraš čekati da se izvrti sve.

Boki651

Pozitivno i pohvalno!

Ali evo jedna negativna, zašto si neki vozači dopuštaju taj luksuz i ugrožavaju druge sudionike u prometu ulaskom u kružni tok s lijeve strane, dok je nekoliko auta dolazilo mu iz suprotnog smjera, da bi s naopačke strane stajao u ugibalištu, tj. putnici ulaze sa strane ceste, a ne sa pločnika. Da mu auti nisu pričekali, da izvede svoj glupi manevar, sad bih pisao o sudaru, a ne o vozačkoj egzibiciji.