Blagdanske čestitke

Autor zlikowszky, Prosinac 24, 2008, 11:33:41

zlikowszky

Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Neo

je zakon

busfan

I ja se pridruzujem cestitkama ;)

navi

Sretan Božić i sve najbolje u 2009. :)

nina

Kao i ostali i ja vam želim sve najbolje za blagdane koji slijede. Naravno uz pregršt dobrih želja želim vam još i puno puno novaca ( iako zvuči malo nezahvalno) ali znamo da bez toga ne možemo. Kolegama želim puno prijeđenih kilometara a ostalim forumašima more dobrih slika i postova. Uglavnom svima želim BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNU NOVU 2009. GODINU
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Slavuj

Sretan Božić i Nova godina!!! puno dobrih kilometara i novih autobusa  ;) ;) ;)

tomekk

Neka vam od Božićnog dana sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje, da ljubav vam bude kao najljepši san, želim vam  sve najbolje za Božićni dan!

Svim forumašima i ostalim autobusnim ljubiteljima te chaterima s našeg chata želim sretan i blagoslovljen Božić.

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Servis

Sretan Božić!

Chago

i ja se pridružujem čestitkama, sretan Božić i sretnu i uspješnu  2009. želim svim forumašima

Sonja

Pridruzujem se cestitkama....

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

CroHerc

Nek vam miris bozicnog drvca
unese radost u ove dane,
ja vam zelim od sveg srca                                                       *                  *                         *
cestit Bozic i bozicne blagdane!
                                                                          *                *             *         
                    *
                                   *                                                  #                          *
                                                        *                            ##
                                                                                     ###                                                                     *
                           *                                                       ####
                                                                                   #####                                        *                *
               *                                                                 ######
                                                  *                             #######
                                   *                       *
                                                                                       ##

man134

pridruzujem se cestitkama...