Iveco-Irisbus Cacciamali Urby

Autor Ivan, Siječanj 05, 2009, 19:58:36

Shole

Onaj od  Kreditnog ureda "Piramida", vl Jadranko Vlah.

svicar

Citat: Shole  u Kolovoz 27, 2010, 00:13:51
Kolko para tolko muzike.  Ako on košta (bubam bzvz) 30 000 €, a  Sprinter 50 onda nemogu bit isti.  Moje je mišljenje da je bolji i polovni Sprinter nego ovo sranje novo.

Ovo je sramota, ako su ta vozila isto na lizing onda nebitno, ako su kupljena(cinimi se da sam negdje vidio cifru od preko 100.000 eura )onda je to vec ozbiljno.

Tomek

Zadnjih dana na obilaznici ulovljeni:
91

93

97

Nije valjda da još uvijek odlaze u Varaždin na servis i nabijaju kilometre??

Shole

Pa to su im uglavnom i najveći kilometri koje naprave

Spiker

Idu u Eurokamion ili Benussi-Zagreb.

sokre

Jel kojeg uhvatio presretač pri prekoračenju brzine?  :D

vozac0607

Citat: Spiker  u Ožujak 17, 2011, 15:06:42
Idu u Eurokamion ili Benussi-Zagreb.

Idu u Eurokamion...tamo je servis....Benussi je u Puli,on je glavni zastupnik samo za Iveco Irisbus :)

Spiker

Benussi iz Fažane je kupio Eurokamion i promijenio mu ime u Benussi. Neznam jeli sve sjedinio (Fažana, Kastav, Sl.Brod, Varaždin..) ili je samo ime promijenio. Ali, Eurokamiona nema više...

podsusedski lavic

Pozdrav svima! Molio bih Vas za jednu pomoć,ako nije problem! Tiče se minibusa Iveco Cacciamali..Ispod brzinomjera stalno gori nekakva crvena lampica na kojoj je nacrtan kamiončić i naizmjenično se pali i gasi. Zna li iko od vas za kaj služi ta lampica?
Hvala unaprijed!

STEFI- GRAF

Kakva je to ružna spodoba jel to za maškare

Tomek

Jučer oko 21.20 na Ilici kod Vrapča prazan viđen APD-ov Cacciamaly gbr 6xx, u smjeru zapada sa natpisom Izvanredni prijevoz.

Westin

Citat: Tomek  u Svibanj 31, 2012, 13:57:36
Jučer oko 21.20 na Ilici kod Vrapča prazan viđen APD-ov Cacciamaly gbr 6xx, u smjeru zapada sa natpisom Izvanredni prijevoz.

moguća suptitucija za uspinjaču

tramvajac 92

shef

Još da je pogon 4x4...  :)evil   (izvor Jutarnji/Cropix):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Prošao sam danas kraj Iveco servisa u Lučkom, tamo po parkiralištu stoji najmanje 7 ZET-ovih Cacciamalia (7 sam ih ja nabrojao samo iz auta u prolazu kaj se vidi s glavne ceste).. To je dosta veliki broj te se postavlja pitanje šta se s njima događa..