Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

hochdecker

Portos

Citat: Luka670  u Svibanj 08, 2014, 19:32:24
Navodno je danas stigla nova Setra S516HD ili S517HD neznam točno !!
Jučer viđena. ZG 5465 FF. Slikana odozada, slika neiskoristiva.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Jedna ispravka, dvije niske troosovinke Setre šta su stigle nisu iste, ZG9964FD je S317UL, a ZG9963FD je S319UL

Pipi99

Jedan od Volva 9700 od Autoturista se zabio u rasvjetni stup na Velikogoričkoj.

Grof

Tomek

Viđen danas Irizar New Century sa novim logom Autoturista( kakav je na svim novijim autobusima) pa sad je to jedan od dva stara dobio novi logo ili prinova budemo vidjeli!

tramvajac 92

Drugi s reklamom za Arena centar je ZG 9051-BB.

Majstor

Upravo stigao MB Vito 8+1 prinova
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

http://www.jutarnji.hr/www.jutarnji.hr/1301802?foto=1

Većeras oko 17:00 u zagrebačkoj Aleni Bologne žena, čiji se identitet još utvrđuje, poginula je pod kotačima autobusa koji prometuje na relaciji Zagreb - Samobor. Nesretnica je od zadobivenih ozljeda preminula na licu mjesta.

ChRiStIaN

Nema baš puno informacija. Samo nekoliko slika i šturo štivo. Ni kak je poginula ni ko je kriv, niš.
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Danas je na liniju za Zagreb AK poslan BMC Belde, koji inače najčešće voze Črnomerec <-> Samobor.
Samobor 10:40 (ravna, Ljubljanica), Zagreb 11:45 (via Ljubljanica, Kerestinec). Ako se vraća onda je 12:50 (Rakitje, Ljubljanica) i 14:00 (Ljubljanica, Rakitje).

tramvajac 92

Umjesto SÜ xx3 na liniji za arenu je Trendliner 2os.

lovac27

Jel to autoturist uveo liniju Velika Gorica-SuperNova Buzin. Vidio sam sad na njihovom busu natpisvSuper nova i gledao je vozac je l ima putnika na stanici?

lovac27

Pogledao sam na stranici Super Nove. Linija VG buzin,novi zagreb. Polazak svakih sat vremena iz Velike Gorica (Ak) i stoji na svim stanicama u Gorici,zatm VMlaka i Buzin.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza