Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

Tomek

Postavljene su nove slike, izgleda strašno.. Taj izgleda više ne bude u promet  :'(

mansg313

Citat: Tomek  u Studeni 29, 2008, 20:57:49
Postavljene su nove slike, izgleda strašno.. Taj izgleda više ne bude u promet  :'(
Poslao sam upit za sastanak sa gosp Francom u Utorak pa mozda maknem neki dio za sebe ;)

nina

Pozz svima, i uopće nije bitno čiji je bus, dovoljna je katastroga što se to uopće i dogodilo i ovim putem bi željela dati podršku svima kojima se to desilo ( ili će se nedaj Bože desiti) bez obzira na firmu ili bus. Svjesma sam da to sigurno neće pročitati oni kojima je upućeno ali svejedno. Držite se kolege (to se može svakom desiti)
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

Tomek

Nadam se samo da će s njima u početku imat manje problema no Brioni Pula čiji su prvu godinu dana stalno bili u servisu..
Nastavljaju trend kupnje autobusa po 2 primjerka

Imaju:

2 -- Neoplan Euroliner N318/UE
2 -- Setra S315HD
2 -- Scania Irizar
2 -- MB Tourismo
2 -- MAN Lion's Confort
2 -- MAN UL 272

Sada 2 Volva 9700.. Drago mi je da je i ovaj autobus došao na naše tržište... Nego, oni su prvi uzeli u HR. i Neoplana Trendlinera, očito se trude biti prvi oko toga da se bar u nečemu istaknu kad im je već održavanje loše.

man750

Barem jedan od ova dva volvoa je troosovinac(ovaj bez natpisa) a za drugog nisam siguran jer sam mu vidio samo zadnji i prednji kraj ali ne i bok koji je bio zaklonjen ovim drugim
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

tamlover

Pretpostavljam da je 4x2 što je ero napisao dvoosovinac a 6x2 troosovinac, a osim u dužinu razlikuju se i po visini (6x2 je viši).
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

goranxxx

Uskoro slijedi još iznenađenja iz Autoturista!!!!!!!! VOLVO, VOLVO I VOLVO ;) ;) ;) ;) ;) ;)
SETRA 417 HDH

Tomek

Dal se zna dal će u zamjenu za nove možda dati stare Volve tj. Eurobuse?

Slavuj

napokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! novi busevi za autoturist!!!! samo se nadam da ce kupiti nesto i za prigradski promet ;););)

goranxxx

Ugovor je sklopljen i slijede novi volvači, navodno i prigradski
SETRA 417 HDH

Slavuj

erobuss

Imaju li u planu izradu web stranice??? ::|

goranxxx

Citat: Slavuj  u Prosinac 17, 2008, 15:42:38
živi bili pa vidjeli
u siječnju dolaze još 2 _Volva i 5 do 10 prigradskih Mercedesa
SETRA 417 HDH

Slavuj

weeeeeeeeeeee Božićni pokloni od autoturista!!!!!!!!

Tomek

Još prošlo ljeto je bilo govora da O345 i Neoplani idu u zamjenu za 10 novih prigradskih Intoura, ako se to opet spominje izgleda da će biti nešto od toga..