Bosnaexpres Doboj Jug

Autor lav, Prosinac 07, 2007, 20:01:16

aaaaa

Citat: mate  u Srpanj 18, 2010, 20:44:35
Citat: aaaaa  u Srpanj 18, 2010, 20:41:58
Citat: mate  u Srpanj 18, 2010, 19:09:07
S217 HDH danas na liniji Zagreb - Teslic, inace bila je i jedna mlada kondukterka, koja mi je zapela za oko ;D

baš me čudi :) :) : :)

Nekako mi se cini da je ova sto je danas bila, najmlada dosad koju sam vidio (mozda sam se prevario, al tako mi se cini), naravno lijepo za vidjet i svaka pohvala za BE :)

pa zajedno sa podmladjivanjem voznog parka podmladjuju i radni kadar...osobito kondukterke koje prve "zapnu" za oko hahhahaha

doBUS

S217 HDH danas na liniji Zagreb - Teslic, inace bila je i jedna mlada kondukterka, koja mi je zapela za oko ;D

Nekako mi se cini da je ova sto je danas bila, najmlada dosad koju sam vidio (mozda sam se prevario, al tako mi se cini), naravno lijepo za vidjet i svaka pohvala za BE :)

89to godiste

aaaaa

Citat: doBUS  u Srpanj 18, 2010, 22:40:02

89to godiste

uhhh nemoj zezat taman...buraz daj sliku zivota ti...hajmo nezenje da vas vidim hhahahhahhaha

Man lion's coach

jbg gdje nije 3/4 godine mladja :-\ hahaha...salim se naravno  :)evil

mate

Citat: aaaaa  u Srpanj 18, 2010, 22:44:34
Citat: doBUS  u Srpanj 18, 2010, 22:40:02

89to godiste

uhhh nemoj zezat taman...buraz daj sliku zivota ti...hajmo nezenje da vas vidim hhahahhahhaha

fino fino, takoder i meni taman ;D
Malo  o-0 nek nitko ne zamjeri...ali zanimljivo je u svakom slucaju

elvis

Kad su cure u pitanju onda nije  o-0 ,to smo vec rekli u temi Kroko-trade ;)

Man lion's coach

Meni se cini da je ovaj "odavno", a moze biti i da su nabavaili...

doBUS

Citat: balja  u Srpanj 24, 2010, 00:21:24
Meni se cini da je ovaj "odavno", a moze biti i da su nabavaili...

Neznam onog su nabavili prosle godine i registrovan je na stare tablice.A da bi novio nove tablice moras ispucati sva ona polja za registraciju po godinama mislim da ima 6 polja u saobracanoj ;)

mate

Danas

Prvo Sprinter s na liniji Teslic - Rijeka, s dodatkom Biss voznja

5 minuta kasnije Tourismo na liniji Doboj - Rijeka

e sad da li je ovaj Sprinter biss Tourismu bio ili je bio jos koji bus, to ne znam... :-\

tomo

Evo jedna i ovakva... BTW Sprinter se nije pojavio, moguće je da je išao samo do Zagreba...

leic96

Citat: The_Dubster  u Ožujak 17, 2010, 20:13:26
njihov arbus

Ovo je spoj dizajna više proizvođača u jedan autobus...
1. prednji kraj - Van Hool
2. sa boka - Setra serije 400 top class
3. zadnji kraj - Neoplan tourliner   
>rigoleto<

Berlingo

Buduci da zivim u dijelu Rijeke koje je pravo radnicko naselje onda upoznas i svakakve ljude. Postoji covjek (stariji, u penziji je) koji cesto ide za Bosnu i koristi usluge samo ovog prijevoznika. Spominje kavu, sokove, bonbone, budjenje ljubaznog osoblja prije tvoje stanice.... Uglavnom strasno hvali tog prijevoznika.

anel

Citat: Berlingo  u Kolovoz 05, 2010, 11:48:37
Buduci da zivim u dijelu Rijeke koje je pravo radnicko naselje onda upoznas i svakakve ljude. Postoji covjek (stariji, u penziji je) koji cesto ide za Bosnu i koristi usluge samo ovog prijevoznika. Spominje kavu, sokove, bonbone, budjenje ljubaznog osoblja prije tvoje stanice.... Uglavnom strasno hvali tog prijevoznika.

Da sve je to istina, inače bosnaexpres se jako trudi da budu što bolji prema putnicima koji koriste njihove usluge.
BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!