Autoprevoz, Banja Luka

Autor lav, Prosinac 07, 2007, 20:37:09

mate

Temsa Safari HD s novim registracijama danas na liniji B.Luka - Beograd

erobuss

aaaaa

Citat: erobuss  u Lipanj 14, 2010, 22:26:25
Kupili su, ako se ne varam, novu S419 GT-HD  8-8

http://autoprevoz.org/galerija.php

ili ti vidis ono sto ja ne vidim ili je ta slika obrisana ;) ;)

elvis

Link otvara slike Turisticke agencije,klikni na to i onda na Autobuska stanica i autobusi,i onda ces je naci medju ostalim slikama ;)

Mustafa YJM

Ja sam je vidio uživo, ko avion je....meni ljepša od 417 HDH

aaaaa

Citat: elvis  u Lipanj 19, 2010, 18:38:43
Link otvara slike Turisticke agencije,klikni na to i onda na Autobuska stanica i autobusi,i onda ces je naci medju ostalim slikama ;)

hvala jarane vidio i fenomenalno izgleda, međutim ipak je 417 mnogo mnogo ekskluzivnija, viša je i nema klime na krovu što mi se jako svidja

Mustafa YJM

To ti je ''socijalna'' Setra, ako se tako može nazvati :D

Meni se samo sviđa ova 419, zbog dužine. Ove kraće verzije baš i ne gledam. 417 HDH je ipak Top Class a GT HD je klasu niža.

aaaaa

Citat: Mustafa YJM  u Lipanj 20, 2010, 10:52:11
To ti je ''socijalna'' Setra, ako se tako može nazvati :D

Meni se samo sviđa ova 419, zbog dužine. Ove kraće verzije baš i ne gledam. 417 HDH je ipak Top Class a GT HD je klasu niža.

baš tako slažem se u potpunosti sa svim ;) :) :)

arsenal

golubic

Ova Setra je vlasnistvo preduzeca "Prevoz Golub" iz Kotor Varosa, ali je registrovana na Autoprevoz, jer Prevoz Golub s njima u kooperaciji odrzava linije prema Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

ist

Prevoz Golub, Autoprevoz, Panoramabus i Globtour održavaju sezonsku liniju Prijedor-Dubrovnik koja ide preko Splita svakodnevno u 11.15 (za Dubrovnik) i u 19.30 (za Prijedor)

mate

Premijerno na forumu: S419 GT-HD, danas na liniji B.Luka - Beograd

stf_petar

Sanio

mate