ex Navigator Tours, Rijeka

Autor LuckyLooser, Prosinac 07, 2007, 23:04:40

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Jučer u sniježnoj Rijeci

KREPAT MA NE MOLAT !

motherfucker

Samo radi ažurnosti: Promijenili su ime (sad su Primorje trans) ,i adresu( nisu više u Dežmanovoj , nego u onoj maloj uličici preko puta Zlatne školjke).
Otoyol im je out, nepokretan i vraćen leasing firmi (stoji u radionici koja se nalazi na onoj uzbrdici -izlaz iz rijeke prema Banskim vratima). Kupili su za prijevoz kontrole leta novog Renaulta Master, 15 sjedišta.Vozači kažu da je koma, grijanje nikakvo, hlađenje još malo gore.

Tomek

shef

Prekjučer vidio Neoplana parkiranog u društvu već odavno napuštenog Euroclassa. Razbijen prednji branik, prednja tablica stavljena na instrument-ploču. Ne bih htio biti zloguki prorok...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Citat: shef  u Travanj 21, 2010, 19:48:09
Prekjučer vidio Neoplana parkiranog u društvu već odavno napuštenog Euroclassa. Razbijen prednji branik, prednja tablica stavljena na instrument-ploču. Ne bih htio biti zloguki prorok...
Vidio sam ga u Nedjelju ujutro kod benzinske u Sloveniji (mislim da se mjesto zove Prestranek) tako bez tablice i udaren a popodne ga više nije bilo na tom mjestu.

TAM_fan

Cityliner je popravljen, vidio sam ga jučer u pogonu :)

Bari

Citat: TAM_fan  u Svibanj 01, 2010, 11:39:40
Cityliner je popravljen, vidio sam ga jučer u pogonu :)

KREPAT MA NE MOLAT !

TAM_fan

hehe...vozi moje kolege s posla  :)