ex Navigator Tours, Rijeka

Autor LuckyLooser, Prosinac 07, 2007, 23:04:40

LuckyLooser

Navigator Tours d.o.o. u stečaju
Rijeka, Ivana Dežmana 4a
tel. 051/338-383

Post by Shef
Re: Mali prijevoznici u Primorsko-Goranskoj Županiji « Reply #10 on 2 Apr, 2007, 11:16 »

Ovo je bivši Dalmacija Bus, sada Navigator Tours Rijeka, u poprilično lošem je stanju:

Post by Shef
Re: Mali prijevoznici u Primorsko-Goranskoj Županiji « Reply #31 on 4 Jun, 2007, 18:06 »

He, he, vlasnika Navigator Toursa poznam osobno vrlo dobro.
Osim ovog Citylinera koji je jedini koliko-toliko dobar bus ima jedan užasan Jetliner, MB o303 ex Dalmacija Bus i trebao bi biti jedan Iveco Euroclass, te jedan MB Sprinter i jedan VW LT (u najmu kod Carine).

Post by Tomek
Re: Mali prijevoznici u Primorsko-Goranskoj Županiji « Reply #40 on 19 Jun, 2007, 23:28 »

Prastari Neoplan Jetliner Navigator toursa

LuckyLooser

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Ovaj Cityliner od Navigatora sam danas vidio uživo i autobus je u prilično lošem stanju, čuje se razna cvilež iz njega, ne djeluje kao da je sposoban za dulja putovanja.

maky

Citat: Tomek  u Svibanj 31, 2008, 15:39:44
Ovaj Cityliner od Navigatora sam danas vidio uživo i autobus je u prilično lošem stanju, čuje se razna cvilež iz njega, ne djeluje kao da je sposoban za dulja putovanja.
Hmmm, a Platinum Edition. Kad ljudi u nas neznaju čuvat ono šta valja. Takvi se više ne proizvode, sad je sve sama plastika...   :-X

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Ovo je isto danas ulovljeno na Bundeku.

Tomek

Jetliner djeluje zaboravljeno

shef

Firma je pred slomom, promijenila vlasnika i povlači se kao materijal za prepucavanje između vlasti i oporbe u Rijeci.
Inače, kraj ove užasne kante, nalazi se i Sprinter, koji je također van pogona. Osim Citylinera, vozi im još uvijek Otoyol i bijeli Euroclass, a i VW LT.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

TAM_fan

hahahah...ne mogu se prestati smijati,...navigator....imao sam JEDINSTVENU priliku voziti se u njihovim autobusima jer su nas vozili na posao, sada nas voze Omega Bus u MB 0303 i Olivari u Setri 315 HD - prekrasan bus!
a Navigator se jednom zapalio (Iveco), Neoplanu je otišla getriba, klima je crknula itd.....isto tako se Iveco jednom sam od sebe ugasio u vožnji i poslije teško upalio... ??? ;D ;D ;D

uglavnom katastrofa

Ivan1983

Citat: Tomek  u Svibanj 31, 2008, 15:39:44

Eto ga u novom izdanju,obnovljen u Samoborčekovoj radioni.

Spreman za nove radne pobjede ;D ;)

Bari

Prije par dana u Rijeci. Naprijed oznaka "Navigator tours"

KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Isti već dosta vremena stoji bez tablica preko puta Europetrola na Martinkovcu, jednako kako je na istom mjestu dugo stajao MB O303 ex Dalmacija Bus.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

i jednako kako je stajao stari Jetliner

PAP-TOURS

Koje je godina ovaj iveco bjeli ??    ;)
PAP TOURS - Travel  Agency