Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

elvis

@ damir050:taj autobus nikad nije bio stalan prema Njemackoj,mozda je jednom ili dva puta otisao,Njemacku iskljucivo radi sivi MAN,razlog zato sto ima najmanju potrosnju goriva u firmi

@ The Dubster:pri kraju? Cega? taj autobus je medju najboljim koji su trenutno u voznom parku APB-a,star 11 god. sto je mnogo mladje od prosjecne starosti autobusa u BiH
Opet te javno molim da ne ostavljas te glupe komentare koji nemaju ama bas nikakve veze sa zdravim razumom,isto si pisao u temi GRAS,treba isjeci SANOS-a jer mu je progorio auspuh pa ruzno zvuci rad motora,ne moras ostaviti komentar samo da bismo svi mi znali da si ti otvorio i pregledao neku temu

The_Dubster

nisam napisao da ga treba isjeći radi toga :S

i izvini al zar forum nije za razmjenu mišljena i ideja?

izvini što nismo svi "pametni" toliko ko ti ;)

elvis

Ne trebas  biti pametan,samo brzi ti jezik od pameti,ispeci pa reci

busfan

Elvise, jesi li upucen kako im radi ta linija za Njemacku? Meni se cini slabo  :-\

elvis

Ne znam bgm,brat od naseg kolege s foruma radi u Autoprevozu,on vjerovatno zna bolje pa cu zamoliti da nam kaze kad vidi postove....balja ???cekamo tvoj odg. ;)

Man lion's coach

Eee ovako Man S2000 najvise radi Njemacku, ima par vozaca koji rade samo Njemacku ili samo Svedsku...Posto autoprevoz ima sada 2 linije za Njemacku jedna ide srijedom, a druga nedjeljom tako da jedan vozi srijedom a drugi nedjeljom katkad zna upasti i man lion's coach, prije nego sto je autoprevoz kupio starlinera nekad je i Njemacku radio i njihov cityliner...

elvis

Citat: The_Dubster  u Siječanj 24, 2010, 20:48:06

danas u sarajevu prema hercegovini ;D

Ovom MAN-u je prosle sedmice poprilicno dobro razbijen prednji desni dio,udario u bankinu,tacnu lokaciju udesa nisam uspio saznati

elvis

Transliner Neobody jucer u Zukicima ispod Ivan-sedla,na putu za Sarajevo

Man lion's coach

Danas u Sarajevu vanredna 2 isuzu'a  man lion's star I gen. i neoplan citiyliner... sutra 6 autobusa za SA.

elvis

Ekipa na okupu na parkingu pored AS Sarajevo danas

Isuzu u prvom planu,iza s lijeva na desno:MAN S2000-uradjena temeljna boja ali nije jos lakiran,MAN L.Star 1.gen. , MAN LC, Neobody-on je bio na redovnoj liniji

Man lion's coach

Man lion's coach

Evo jedan autoprevozov autobus dozivio nesrecu u mjesto Bradina u blizini Konjica, sada neznam o kojem je autobusu rijec, ali prepostavljam da je rijec o njihovom starlineru, vece materijalne stete na autobusu nije bilo, i sto je najvaznije niko nije ozljedjen :D :D

http://euroinfo.ba/vijesti/pregled/barisa-colak-dozivio-prometnu-nesrecu

elvis

Ipak nije Starliner,tablice autobusa koji je imao nesrecu:747-T-128,te nisu od Starlinera

http://www.bljesak.info/content/view/51039/155/

Man lion's coach

Znam ovaj vozac sto su udarili u njega, da duzi starlinera, zato sam i prepostavio da je rijec o starlineru

Man lion's coach

Slikano u Francuskoj tacnije Grenoble