Master ili Sprinter

Autor obdtuning, Veljača 15, 2009, 01:29:04

obdtuning

Kupujem minibus 15 ili vise mjesta, sad mi treba savjet dali master ili sprinter. Master mogu naci par godina mladji za isti novac....jeli mercedes toliko bolji?

CroHerc

busfan

Ja bih ipak rekao Sprinter, ne mogu francuzi i italijani nikad dostici kvalitet Mercedesa
Po meni bolje 10 god star Mercedes nego 5 god Iveco, Reno....

borelee

Kupi ono šta možeš kupiti novo...Ako misliš raditi...

obdtuning

nemam sad za novo, ali ipak hvala na savjetu ;)

miky

Ako imaš malo para daj nešto za učešće i kupi NOVO i miran si onoliko godino koliko budeš pažljiv u održavanju i vožnji i miran si.

obdtuning

zasad radim sa 3 kombija 8+1, ovo ce mi bit prvi minibus, tako da nemislim investirati previse, jer radim samo sezonu, sa turistima. nesto do15000 eura bi mi bilo idealno, maksimalno 20000, jer ako nebude islo da negubim previse.

elvis

sumnjam da ti nece ici preko sezone,i master i sprinter su dobri,ako ne mozes trenutno puno ulagati nemoj gledati ime,lahko ce ti biti kasnije promjeniti vozilo kad s postojecim nesto zaradis,jer minibusi se lako mogu prodati,dakle obrati paznju na godiste,kilometrazu,stanje motora i limarije,a  ne na marku,bitno ti je uzeti dobro vozilo,ne popularno...i sretno prilikom odabira i kupovine