VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

ahmoo

Igrao sam ja taj Virtual bus, sredjivo buseve, farbo i nako zezo se pravo! Tu mi ne valja sto mozes prolazit kroz zgrade,auta i odjednom krene da mota na desno sam! Al eto ajd valjda ce ova Omnibus brzo da izadje!
:D :) :D ;)

mate

evo plod moje zezancije u Paintu - IKARBUS uČTR shemi (nije nesto posebno ali za pocetak)... ;D

mate

evo jos jedne slike...ovaj put Setra gbr.65 od APP ;)

Daniel

mate

Citat: Daniel  u Srpanj 07, 2009, 13:47:08
Ide to tebi! ;D

a ovo je bilo malo jednostavnjije s ovom setrom posto je bila bijela pa je tu samo trebalo srediti logo i to je to ;)

voznik

Naš prijatelj iz slovenačkog foruma napravio je MANa SG220 AM u LPP niansi

voznik

Također je napravio i solo verziju SÜ220 AM

Daniel

Baš super!!!

Imamo mi tu na forumu talentirane crtače pa bu oni valjda za tren oka ih ofarbali u ZET-ove , Spltske ili Riječke boje.

voznik

ako ko želi imati Sg ili SÜ 220, može mi slati PM (obavezno dodati i e-mail, na kojega vam šaljem.

Također isti forumaš napravio je i SÜ220 u bojama alpetour i LPP (sa 2je vrata)

pozdrav

voznik

Citat: voznik  u Listopad 30, 2009, 19:20:41
ako ko želi imati Sg ili SÜ 220, može mi slati PM (obavezno dodati i e-mail, na kojega vam šaljem.
Također isti forumaš napravio je i SÜ220 u bojama alpetour i LPP (sa 2je vrata)
pozdrav
Evo, nekoliko forumaša se javilo. Poslao sam sve 3 verzije MAN SÜ220 AM u gradskoj i prigradskoj varianti, te SG220 sa 4 vrata. Ako bo ko radio repainte u ZET, Autotrolej, i ostalo, zamolio bih, da mi šalje samo skinove. Moj e-mail imate.

pozdrav.

P.S. Avtor ovih modela je @jendomen

minimoto

Lp
jendomen- na tom forumu sam pod nikom minimoto. Voznik hvala ti za objavo, a sada radim SG240 od Avtomontaže.
Pozdrav

voznik

Citat: minimoto  u Listopad 31, 2009, 16:02:26
Lp
jendomen- na tom forumu sam pod nikom minimoto. Voznik hvala ti za objavo, a sada radim SG240 od Avtomontaže.
je, je. Malo sam kasnije skužio. Dakle dragi forumaši, ako hoče još tko od vas dobit kojeg iz serije SÜ ili SG 220, može kontaktirat mene ili minimota putem PM.

P.S. minimoto, ko končaš z izdelavo....predlagam, da ga testiramo, preden damo v svet. :)
još prijevod za vas: dok završiš sa radom....neka se napravi test, prije što ide u svijet. :)

pozdrav. :)

minimoto

LP
Ne brini, pa ti si moj testni voznik. ;) ;) ;D ;D
Pozdrav

tramvajac 92

voznik

Citat: tramvajac 92  u Studeni 01, 2009, 14:10:56
Šta je skin?
Skin ti je boja busa. minimoto napravio je bus i skin u boji LPPja. Kužiš?  :P :P :P