Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

Tlimfocit

Dogodi se svima....
Ja sam se vraćao 150 kilometara jer je na vanrednoj jedna časna sestra ostala na Autogrillu i nije se javila nikome u autobusima (odnosno u 1. je rekla da će biti u 2. busu, a u 2. busu da će biti u 1.).....:)

mesinovic

Evo sta je vozac tekao zeni koja ih je molila da se vrate nakon pola sata voznje: citat iz www.20minuten.ch
Zu diesem Zeitpunkt sei der Reisecar, der aus Bosnien kommend in die Schweiz unterwegs war, bereits 30 Minuten auf der Autobahn in Richtung Schweiz unterwegs gewesen, sagt die Frau des Verschollenen. «Der Carfahrer wollte nicht umdrehen», so die verzweifelte Ehefrau weiter. «Nicht einmal wenn Gott auf uns warten würde, würde ich umdrehen», soll der Carfahrer gemäss der Frau gesagt und die Reise fortgesetzt haben.

jesrib

ako je vanredna-turistička voznja, tu je vodič koji vodi brigu o putnicima u tom primjeru vozač nema sa tim ništa. a ako je to redovni linijski prijevoz, za dobro bit firme, treba vozač (pogotovo ako jih je vise) da vode brigu o putnicima. to moze biti samo dobra ili slaba reklama za firmu.. a i za vozača...
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Tlimfocit

Citat: nered beg  u Studeni 12, 2010, 09:04:01
ako je vanredna-turistička voznja, tu je vodič koji vodi brigu o putnicima u tom primjeru vozač nema sa tim ništa. a ako je to redovni linijski prijevoz, za dobro bit firme, treba vozač (pogotovo ako jih je vise) da vode brigu o putnicima. to moze biti samo dobra ili slaba reklama za firmu.. a i za vozača...

Ma jasno samo kažem da se takve stvari događaju.

Man lion's coach

Kantic nabavlja jos "novih" autobusa, najvjerovatnije bit ce setre ;)

Ruza

E pozdrav svimanemogu se snaci ovdje nova sam a zeljela bih znati postoji li i jedna bus linija koja ide za Svedsku preko Francuske/strasbourga ili Basela Suisse?Hvala za odgovor i oprostite ako nisam postavila pitanje gdje bi trebalo!

Shole

Za Švedsku nema sigurno preko Francuske/Švicarske. Barem ne Kantić.  A uostalom nije ni dozvoljeno zakonom da se ukrcavaš u "međudržavama" nego samo u prvoj i zadnjoj.   Šta tebi uopće ni treba?  odakle i kamo ?

Ruza

Pa trebala bi mi jedna linija koja ide iz Fr(Strasbourga) Basela 5 Suisse), ili Stutgarta , koja ide za Svedsku Gotebourg tacnije!

Shole

A to nećeš nać ovdje.  Ovdje možeš nać podatke jedino za linije iz Hrvatske, eventualno BiH.  Tebi treba linija iz Francuske (Švicarske) za Švedsku.  Morat ćeš se snać negdje drugdje

shef

Ono što sigurno znam da Eurolines ne vozi Švedsku.
Ima Air Berlin direktnu zračnu liniju Basel - Göteborg.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ruza

Citat: shef  u Siječanj 24, 2011, 12:35:33
Ono što sigurno znam da Eurolines ne vozi Švedsku.
Ima Air Berlin direktnu zračnu liniju Basel - Göteborg.
Pa Berlin mi je skoro na puta do Svedske,nego sam mislila busom sa nekom linijom koja prolazi kroz gradove gore koje navedoh,hvala vam ipak!

mesinovic

Citat: Ruza  u Siječanj 24, 2011, 10:33:46
Pa trebala bi mi jedna linija koja ide iz Fr(Strasbourga) Basela 5 Suisse), ili Stutgarta , koja ide za Svedsku Gotebourg tacnije!
Najbolje i najudobnije  ti je deutsche bahn, jer nebi rekao da itko vozi odatle za švedsku .

erobuss

Kantić je kralj autobusnog prijevoza na području ex Jugoslavije. Ne kolićinom koliko kvalitetom voznog parka. Kapa do poda!

senci

juce iz minhena 431 i 417 krenule u pravcu bosne obe pune.od kada katic drzi dortmund sa 2 busa?al milina ih vidjet na stanici preve ljepotice izmedu gomile turskih manova

busfan

Citat: senci  u Prosinac 04, 2011, 12:31:18
juce iz minhena 431 i 417 krenule u pravcu bosne obe pune.od kada katic drzi dortmund sa 2 busa?al milina ih vidjet na stanici preve ljepotice izmedu gomile turskih manova

Vikendom obicno idu po 2 busa iz Dortmunda, ja sam vidjao i tri