Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Ruske

shef

Dečki, ajmo se malo dogovoriti jer su moderatori već umorni od brisanja vaših postova.

Potpuno je nevažno to što je 602 na 8 ili 584 na 1a, to je vrlo uobičajena i svakodnevna pojava. Da od sada pa na dalje pišete samo kada je nešto izvanredno, kada se neko vozilo koje uobičajeno vozi prigrad pojavi u gradu i obratno. Ovako više nema smisla. to što netko ima 80 postova ne znači automatski da je bolji i pametniji od onog koji ima pet.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ruske

aaaa pardon, nisam skuzio bit ovog topica, mislio sam da se reportiraju sve na sta naletis i zapamtis...a ne samo iznimke...sorry, znam za drugi put

Berlingo

Citat: shef  u Veljača 22, 2010, 17:48:21
Dečki, ajmo se malo dogovoriti jer su moderatori već umorni od brisanja vaših postova.

Potpuno je nevažno to što je 602 na 8 ili 584 na 1a, to je vrlo uobičajena i svakodnevna pojava. Da od sada pa na dalje pišete samo kada je nešto izvanredno, kada se neko vozilo koje uobičajeno vozi prigrad pojavi u gradu i obratno. Ovako više nema smisla. to što netko ima 80 postova ne znači automatski da je bolji i pametniji od onog koji ima pet.

Mozda bi ovo moglo biti ekskluziva. Ako nije vi brisite. Na 3A je 588. Vidio sam ga na Trampovom bregu i to u magli. Zbilja s tim displejem dominantno djeluje u takvim uslovima. Koliko ja pratim tu novu liniju, mislim da se prvi puta na njoj pojavljuje.

Lion

Citat: Berlingo  u Veljača 22, 2010, 19:43:04

Mozda bi ovo moglo biti ekskluziva. Ako nije vi brisite. Na 3A je 588. Vidio sam ga na Trampovom bregu i to u magli. Zbilja s tim displejem dominantno djeluje u takvim uslovima. Koliko ja pratim tu novu liniju, mislim da se prvi puta na njoj pojavljuje.

mislim da nije jer, ako se dobro sjecam, u prvih tjedan-dva linije 3a vozio sam se s njim.  ;)
al, nisam bas 100% siguran.  :-\
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

Berlingo

U pravu si. Bio je 13.01. i to je zabiljezeno pod 76. str. ove teme. Malo sam ipak postao zaboravljiv.

mivano

pa već smo se jednom dogovorili da ne pišemo npr. 604 umjesto 646, Shole je čak otvorio temu ZAMOLBA, ali uvijek dolaze novi a ni neki stari članovi se ne drže toga

MAKI

Ako neko zna di je 109 već dosta vremena na njegovoj liniji je 114 kad će se vratiti
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Joj ne postavljaj dosadna pitanja.  Koda ga nema 50 mjeseci.  Stoji u garaži od petka, neispravan je i čeka se neki dio koji je riknuo.  Strašna stvar, bus stoji 5 dana, ima ih koji stoje toliko mjeseci pa nikom niš

ikar

Danas je 500 umjesto 644 na liniji 10! Ne bi bila neka posebnost da nije vozio danas 8.30 21 Brnčići  !!!

kico101

Citat: ikar  u Veljača 26, 2010, 10:10:31
Danas je 500 umjesto 644 na liniji 10! Ne bi bila neka posebnost da nije vozio danas 8.30 21 Brnčići!!!
Znači, može se uskoro očekivati monotral i na 19 i 20 ( za Studenu i Klanu ), 22 za Permane i Klanu, 23 za Mune ( bez skretanja u Brgud ), a možda i na 29 za Tribalj ;D ;D ;D.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

22 Permani najprije, ostalo sve ima lokacija sa okretanjem u rikverc...

kico101

Citat: ikar  u Veljača 26, 2010, 11:37:05
22 Permani najprije, ostalo sve ima lokacija sa okretanjem u rikverc...
A gdje 19 i 20 okreću u rikverc, ako je kružna Ri-Studena-Klana-Židovje-Ri ili obratno?
23 ima mjesta u Munama koliko hoćeš, a i u Križišću bi se dalo smotat SG220 ( mislim da poznam nekog tko se okretao s monotralom i na manjem prostoru ;) ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Citat: kico101  u Veljača 26, 2010, 11:34:59
Citat: ikar  u Veljača 26, 2010, 10:10:31
Danas je 500 umjesto 644 na liniji 10! Ne bi bila neka posebnost da nije vozio danas 8.30 21 Brnčići!!!
Znači, može se uskoro očekivati monotral i na 19 i 20 ( za Studenu i Klanu ), 22 za Permane i Klanu, 23 za Mune ( bez skretanja u Brgud ), a možda i na 29 za Tribalj ;D ;D ;D.
ja očekujem 564 za Lokvu i 611 za Saršone ;D

MAKI

Danas je bio 455  na liniji 7
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi